Jump to content

Openhartige ondernemers in ‘De Uitdaging’ op New Business Radio 


de redactie

433 views

New Business Radio start op dinsdag 18 mei a.s. met het nieuwe programma ‘De Uitdaging’. In het programma praten ondernemers en leidinggevenden openhartig over hun dieptepunten en zakelijke successen.


Een ondernemer heeft geen problemen, wel uitdagingen. Uitdagingen die ontstaan door eigen fouten of missers, of uitdagingen die ontstaan door het wegvallen van de markt. In het nieuwe radioprogramma ’De Uitdaging’ gaan presentator Roelof Meijer en co-hosts Edo Boonstra en Roy Sijgers hierover in gesprek met ondernemende gasten.


De gastheren van het programma hebben allen een ondernemersachtergrond. Roelof Meijer begeleidt ondernemers op financieel terrein en is inmiddels een vertrouwde stem op New Business Radio. Edo Boonstra en Roy Sijgers helpen mkb-ondernemers bij het realiseren van hun commerciële ambities.


Roelof Meijer: “Iedere ondernemer kent uitdagingen. Ik zelf ook. Daarom lijkt het me geweldig van andere ondernemers te horen wat zij hebben meegemaakt en hoe ze succesvol zijn geworden. Openhartig! Ik verheug me er enorm op!”


Het programma ‘De Uitdaging’ is vanaf dinsdag 18 mei a.s. iedere derde dinsdag van de maand te beluisteren tussen 14:00 en 15:00 uur op New Business Radio. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via de website van New Business Radio en de bekende podcastkanalen.


Over New Business Radio
New Business Radio is dé zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.


Afbeelding: Roelof Meijer (foto New Business Radio)

1 Comment


Recommended Comments

De gastheren van het programma hebben allen een ondernemersachtergrond. Roelof Meijer begeleidt ondernemers op financieel terrein en is inmiddels een vertrouwde stem op New Business Radio. 

 

 

Toch leuk om een foto van Roelof te zien en te horen. Hij was in 1980 de  'intellectueel' van Radio Delmare ten tijde van de zogenaamde legale activiteiten(D.O.O.). Roelof was hoofdredacteur van het Radio Delmare blad en omdat hij goed kon schrijven en formuleren werd hij de 'intellectueel' genoemd.

 

Ik herinner hem als een zeer toegankelijke en plezierige persoonlijkheid. Het botste helaas later tussen Delmare oprichter Gerard van Dam en Roelof. Ergens 1981 had Roelof besloten om zich op andere zaken te richten.

Jammer. Een goser met veel talent. En dat blijkt te zijn uitgekomen.

 

Bijgaand wat beeldherinneringen van een jonge Roelof uit 1980-1981.

 

Salut

Leendert

6726523C-E630-4D3F-AA02-BB1CD48CD3D0_1_105_c.jpeg

F20D75E0-1D78-4739-A4AE-72E115B5DFD2.jpeg

3684861E-897E-4D97-BDCA-DA86480A0FAC.jpeg

36816C30-EC41-463F-AEE7-34D19C1A1577.jpeg

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.