Jump to content

NOS EK-voetbalpodcast met negen afleveringen vol anekdotes, nieuwe verhalen en historische fragmenten 


de redactie

219 views

De NOS lanceert vandaag de EK-voetbalpodcast. In negen aflevering nemen NOS-commentatoren samen met gasten als Youri Mulder, Kees Jansma en Ibrahim Afellay je mee in de geschiedenis van het EK Voetbal. Met schitterende anekdotes, indrukwekkende verhalen en historische fragmenten is dit dé ideale warming-up voor het komende EK voetbal.


Luister hier naar de eerste afleveringen, over het EK 1988 en EK 1992 met onder meer Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Jeroen Grueter en Jan Roelfs aan het woord. De negen afleveringen worden vervolgens om de dag gepubliceerd in alle podcast-apps


Van de Europese titel in ’88, de vlucht van Edgar Davids, het beleg van Warschau tot de rentree van Oranje op een groot toernooi deze zomer: alle negen EK’s sinds 1988 komen voorbij in de EK voetbalpodcast van de NOS.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.