Jump to content

FunX DiXte 1000 vanaf zaterdag te horen


De FunX DiXte 1000 van 2021 start zaterdag 29 mei en is te horen tot en met vrijdag 4 juni. Wat zijn de favoriete tracks van het FunX-publiek? Vorig jaar stonden Boef en Numidia met Tout Est Bon op #1. Voert dit jaar een classic van een grote buitenlandse naam de hitlijst aan, of toch weer een artiest van eigen bodem?
 

Maandag 31 mei worden tussen 08:00 en 08:30 uur de vijf populairste tracks bekendgemaakt. Hier kan dan nog tot vrijdag 4 juni 16:00 uur op gestemd worden via funx.nl en de FunX-app.

 
De FunX DiXte 1000 is op zaterdag 29 en zondag 30 mei te horen van 10:00 tot 19:00 uur. Van maandag 31 mei tot en met donderdag 3 juni wordt de lijst van 07:00 tot 20:00 uur uitgezonden. De ontknoping is op vrijdag 4 juni, dan is FunX DiXte van 07:00 tot 19:00 uur te volgen.

 
Straatkaraoke
Om in de DiXte 1000-vibe te komen, test FunX-reporter Shaquille hoe on point de muziekkennis van FunX-luisteraars is. Op YouTube en op de FunX-socials verschijnen video’s van luisteraars die uit volle borst de DiXte-hits meezingen


FunX DiXte 1000 Avondshow
Van maandag tot en met donderdag barst na de lijst tot middernacht de FunX DiXte 1000 Avondshow los, waarin de kennis en creativiteit van luisteraars én artiesten op de proef gesteld worden. De line up bestaat onder anderen uit Ronnie Flex, Cho, Selma Omari en de cast uit MocroMaffia.
 

Ook wordt er dit jaar een nieuw element toegevoegd aan de FunX DiXte 1000-avondshow: de DiXte Dates. Twee FunX-luisteraars worden op basis van hun muziekvoorkeur aan elkaar gekoppeld door middel van hun stemlijst voor de FunX DiXte 1000. De show wordt gepresenteerd door mister good vibes only Fernando Halman, die voor de gelegenheid de ochtend heeft ingeruild voor de avond.

 
Afterparty
Op vrijdag 4 juni wordt bekend wie er dit jaar op #1 staat! Na de ontknoping, die iets voor 19:00 uur plaatsvindt, volgt de DiXte 1000 Afterparty waarin luisteraars die op de #1 hebben gestemd in het zonnetje worden gezet.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.