Spring naar bijdragen

Chiel Montagne en Mark Wotte op De Perstribune van MAX


de redactie

533 weergaven

Zondag 18 juli zijn oud-tv-presentator Chiel Montagne en voetbaltrainer Mark Wotte te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 1.


Chiel Montagne, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12:00 en 13:00 uur, viert dit jaar een jubileum. Exact vijftig jaar geleden, in 1971, was de eerste uitzending te zien van zijn legendarische muziekprogramma Op losse groeven, waarin Montagne Nederlandse artiesten liet optreden. Het programma veranderde in 1978 van titel en ging verder onder de naam Op volle toeren. Montagne (een artiestennaam van Bert van Rheenen) was behalve tv-maker ook onder meer radio-dj en artiestenmanager.


Mark Wotte, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13:00 en 14:00 uur, is voormalig profvoetballer en voetbaltrainer. Hij was als trainer onder meer actief bij ADO Den Haag, FC Utrecht en Jong Oranje. Ook was hij technisch directeur bij Feyenoord. Een groot deel van zijn carrière werkte Wotte in het buitenland, onder meer in Schotland, Marokko, Egypte en de Verenigde Arabische Emiraten.


In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.


De Perstribune: zondag 18 juli 2021 van 12:00 tot 14:00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.