Jump to content

Sky Radio’s gloednieuwe zendergeluid


de redactie

972 views

Bij Sky Radio is sinds deze week met een vernieuwd jinglepakket een gloednieuw zendergeluid te horen. Het non-stop muziekstation realiseerde dit samen met jingleproducent Wisebuddah, waarmee een langlopende samenwerking tussen de partijen is voortgezet.

 
Sky Radio's Station Director, Uunco Cerfontaine: "Het is altijd een groot genoegen om met Wisebuddah en ons interne productieteam samen te werken om het perfecte jingle-pakket voor ons station te produceren. En omdat we een non-stop muziekstation zijn, zijn de jingles essentieel om het station onze feelgood persoonlijkheid te geven en de muziekflow op gang te houden.”

 
Wisebuddah Composer, Marc Vickers: “Het is een eer om met het team van Sky Radio te werken. Hun visie is altijd duidelijk en bewandelt de grens tussen innovatie en het behouden van de bekende sound en positiviteit waar Sky Radio bekend om staat.”

 
Wisebuddah's Managing Director, Phil Tozer: "Sky Radio staat terecht bekend als het feelgood-station. Dit is een pakket dat aanvoelt als de perfecte handdruk tussen dat sentiment en een evengoed feelgood-geluid. Heldere, poppy muziek en bijpassende zang.”

1 Comment


Recommended Comments

"om het perfecte jingle-pakket voor ons station te produceren"

 

"Dit is een pakket dat aanvoelt als de perfecte handdruk"

 

Wat een pretentie.

  • reaction_title_1 1
Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...