Jump to content

NPO Radio 1 volgt Prinsjesdag op de voet


de redactie

157 views

Een demissionair kabinet, coronamaatregelen en een tijdelijke vergaderzaal van de Tweede Kamer. Prinsjesdag 2021 is weliswaar anders dan anders, maar NPO Radio 1 is er ook nu gewoon live bij. De luisteraars kunnen dinsdag 21 september de opening van het parlementaire jaar op de voet volgen.


WNL Haagse Lobby blikt maandag 20 september al vooruit op de derde dinsdag van september. Van 20:30 tot 21:30 uur praat Martijn de Greve op NPO Radio 1 met Audrey Keukens van VNO-NCW, VVD-Europarlementariër Malik Azmani en met Dineke de Groot, de president van de Hoge Raad. Ze bespreken hoe Nederland er nu economisch voorstaat en waar het naar toegaat met onze economie.

 
Prinsjesdag op 1

Op dinsdag 21 september doet NPO Radio 1 van 12:00 tot 18:30 uur in Prinsjesdag op 1 (AVROTROS/NOS) live verslag vanuit Den Haag. Lara Rense (NOS) en Pieter Jan Hagens (AVROTROS) volgen van 12:00 tot 16:00 uur de gebeurtenissen in Den Haag, met onder meer reacties van politici en andere gasten op de plannen van het demissionaire kabinet.
 

Van 16:00 tot 17:00 uur is er veel aandacht voor de resultaten van het EenVandaag Opiniepanel met Gijs Rademaker (AVROTROS) en politieke duiding van Joost Vullings (AVROTROS). Tussen 17:00 en 18:30 uur blikken Lara Rense en politiek duider Xander van der Wulp (NOS) terug op de dag.


De gehele uitzending van Prinsjesdag op 1 is ook live te zien op de site van NPO Radio 1.


Na Prinsjesdag op 1 neemt Dit is de Dag (EO) het stokje over van 18:30 tot 19:00 uur. Ook deze uitzending staat volledig in het teken van Prinsjesdag, met actuele gasten en presentator Margje Fikse.


Met het Oog op Morgen (NOS) sluit van 23:00 tot 24:00 uur deze Prinsjesdag op NPO Radio 1 af met een nabeschouwing van presentator Coen Verbraak met zijn gasten en een column van cabaretier Patrick Nederkoorn.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...