Spring naar bijdragen

Boef, Cho en Bryan MG treden op tijdens FunX Music Awards


de redactie

844 weergaven

De Funx Music Awards, de belangrijkste muziekprijzen van jong Nederland, worden op donderdag 18 november uitgereikt. Na vorige edities in de Melkweg en Paradiso vindt de awardshow in AFAS Live in Amsterdam plaats. Dit jaar mét live publiek dat zich kan verheugen op optredens van niemand minder dan Boef, Cho en Bryan MG. Wie erbij wil zijn kan terecht op funx.nl/awards.
 

De achtste editie van de FunX Music Awards is live te volgen op FunX en FunX.nl. De grootste FunX-artiesten zijn aanwezig en er zijn optredens van onder anderen Boef, Cho en Bryan MC. Meer namen voor de line-up worden binnenkort bekendgemaakt. Publiek dat aanwezig wil zijn bij de uitreiking van de belangrijkste muziekprijzen kan kaarten winnen op de radio, via de website en via de FunX-socials. Wie verzekerd wil zijn van een plek in de AFAS Live vindt meer informatie op FunX.nl/awards
 

Stemmen vanaf 1 november
De belangrijkste muziekprijzen van jong Nederland worden uitgereikt in de twaalf categorieën: Artist of the Year Male, Artist of the Year Female, Best Video, Next Best, Best Song, Best Singer, Best producer, Best Group, Best DJ, Best MC en Best Album. Vanaf maandag 1 november kan het publiek stemmen op deze categorieën via funx.nl/awards. Vorig jaar waren Boef en Numidia de grote winnaars, waar beiden de award voor respectievelijk Artist of the Year Male en Artist of the Year Female achter hun naam konden schrijven. Ook sleepten ze de award voor Best Song in de wacht met hun nummer ‘Tout Est Bon’. 
 

Maatschappelijke thema’s 
De FunX Music Awards zijn meer dan het uitreiken van de belangrijkste muziekprijzen van jong Nederland: de awardshow biedt tevens een podium voor maatschappelijke thema’s waar FunX zich gedurende het hele jaar mee bezighoudt. FunX maakte in de awardshow een statement tegen zinloos geweld, deed een oproep voor female empowerment en gaf opnieuw podium aan de Black Lives Matter-beweging, alle drie belangrijke onderwerpen voor het jongerenplatform, waar al op verschillende manieren door FunX en het FunX-publiek aandacht aan is besteed. Vanwege zijn rol in de strijd tegen racisme ontving Akwasi de FunX Power Award. Deze award wordt ook dit jaar uitgereikt aan iemand die een belangrijke maatschappelijke bijdrage heeft geleverd aan de FunX-doelgroep.
 

Over FunX Music Awards
De FunX Music Awards zijn de belangrijkste muziekprijzen van jong Nederland voor de beste MC's, zangers, dj’s en groepen van eigen bodem. De winnaars worden bepaald door het publiek van NPO FunX. Drie weken lang stemmen zij op hun favoriete artiesten op FunX.nl. Tijdens de awardshow worden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën waaronder: Artist Of The Year, Best Song en Next Best. Voor meer informatie: Funx.nl/awards.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.