Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    2276
  • opmerkingen
    230
  • weergaven
    38031

Auteurs van dit blog

Veel aandacht EK Vrouwenvoetbal op NPO Radio 1

de redactie

154 weergaven

58ee15f5061f3_NPORadio1.png.1934f54b369d2b84e1d7c453eec38426.pngOp NPO Radio 1 en nporadio1.nl is vanaf vandaag, vrijdag 14 juli, veel aandacht voor het grootste EK vrouwenvoetbal ooit, dat van 16 juli tot en met 6 augustus in Nederland plaatsvindt. Naast een dagelijks EK-journaal gaat NPO Radio 1, onder leiding van voetbalcommentator en juryvoorzitter Evert ten Napel, op zoek naar de beste vrouwelijke voetbalcommentator van Nederland. De publieke nieuwszender roept vrouwen van alle leeftijden op om hun commentaar in te spreken en online in te sturen.


Op nporadio1.nl leggen bekende Nederlanders en oud-voetballers zoals Daphne Koster, Leonne Stentler en Viggo Waas uit waar een goede commentator aan moet voldoen. Vrouwelijke deelnemers van alle leeftijden voorzien de legendarische snoekduik van Robin van Persie uit 2014 van commentaar. Door dit commentaar online in te sturen, maken deelnemers kans op eeuwige roem en twee kaarten voor de finale van het EK op 6 augustus in Enschede.


Van reportages, live verslagen tot het laatste nieuws vanuit het Oranje-kamp: tijdens de poulefase praat het NPO Radio 1-programma De Ochtend luisteraars elke werkdag  bij met het EK-journaal.  

 

Op vrijdag 14 juli komt het KRO-NCRV programma rechtstreeks vanaf het KNVB-trainingscomplex in Zeist. Ghislaine Plag ontvangt onder meer Bert van Oostveen (de toernooidirecteur), Minke Booij (manager vrouwenvoetbal bij de KNVB) en bondscoach Sarina Wiegman om te praten over de technologische ontwikkelingen in en waardering voor het vrouwenvoetbal.  In Langs de Lijn (NOS) horen luisteraars volledige duels en delen van de knock-outfase van Oranje. 


Meer informatie op: www.nporadio1.nl/ek-vrouwenvoetbal0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.