Spring naar bijdragen

Kerst en 'Fout & Nieuw' met de beste hits bij Qmusic


de redactie

682 weergaven

Qmusic sluit dit bijzondere jaar af met tijdens Kerstmis de Kerst Top 40 en vanaf Tweede Kerstdag tot en met oudejaarsdag een gloednieuwe Foute 1500: de beste foute hits uit het Foute Uur volgens de luisteraars.


Het is kerst en fout wat de komende tijd de klok slaat bij de grootste radiozender van het land. Na de reguliere Top 40 luidt Qmusic om 18.00 uur kerstavond in met de Kerst Top 40 met de grootste kersthits allertijden. Ook op Eerste Kerstdag zendt de radiozender deze hitlijst uit.


Foute 1500
Qmusic is bij de start van de zender in Nederland in 2005 begonnen met de traditie van het draaien van de beste guilty pleasures in het dagelijkse Foute Uur. Op Tweede Kerstdag wordt daarom het gourmetstel ingeruild voor slingers en confetti, want dan start om 18.00 uur een nieuwe editie van de Foute 1500. De hele week zijn dag en nacht de beste foute hits volgens de luisteraars te horen. Qmusic-dj Stephan Bouwman presenteert die vrijdag de verrassende nieuwe top 10. De rest van de lijst is al online te bekijken. De hoogste binnenkomer is Mart Hoogkamer met 'Ik Ga Zwemmen'. Voorgaande edities stond 'Links, Rechts' van Snollebolleks op nummer één en het is dit keer de vraag of hij deze positie weet te handhaven.


Fout & Nieuw
Oud en nieuw wordt weer 'Fout & Nieuw' bij Qmusic. Ook dit jaar is Q een samenwerking aangegaan met televisiezender FOX, dus wie mee wil dansen met de videoclips kan daarop afstemmen vanaf 18:00 uur 's avonds tot 06:00 uur 's ochtends.


Op 1 januari start Q het jaar met de grootste hits van het voorgaande jaar, de Top 100 van 2021.

  • Vind ik leuk 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.