Spring naar bijdragen

Villa VdB met Jurgen van den Berg maandag van start op NPO Radio 1


de redactie

917 weergaven

Vanaf maandag 3 januari is Jurgen van den Berg elke maandag t/m donderdag van 14:00 tot 15:30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 1. In zijn gloednieuwe MAX-radioprogramma Villa VdB kijkt Jurgen van den Berg verder dan de waan van de dag. Samen met Sophie Verhoeven brengt hij gelaagdheid aan de dagelijkse nieuwsstroom.


Van consumentenzaken tot actiejournalistiek
Jurgen van den Berg: “In Villa VdB wordt nadrukkelijk verder gekeken dan de waan van de dag. Middels omdenken, doordenken en terugdenken wordt een gelaagdheid aangebracht bij de dagelijkse nieuwsstroom. Het programma beweegt mee met de samenleving: we vieren of tonen medeleven. Een lach en een traan zijn niet verboden. Ook is er ruimte voor consumentenzaken en actiejournalistiek. Oud nieuws wordt nieuw leven ingeblazen in de rubriek Tijd voor Toen. En in het kader van: wie luistert, weet meer is er: 'Letterzetter', een spel dat als rode draad door de uitzending loopt en waarmee nieuwskenners prijzen kunnen winnen.”


MAX-directeur Jan Slagter: “Met Jurgen hebben we een geweldige radiopresentator binnen gehaald. Iemand die vol op het nieuws zit, maar ook tussendoor voldoende luchtigheid biedt. Ik ben enorm trots dat we hem welkom mogen heten bij MAX.”


Met de nieuwe middagshow krijgt MAX extra uren op NPO Radio 1. Naast Nachtzuster in de zaterdagnacht, Nieuwsweekend op zaterdagochtend en De Perstribune op zondagmiddag, is MAX vanaf 3 januari ook doordeweeks te horen op deze zender.
 

Villa VdB: van maandag t/m donderdag van 14:00 tot 15:30 uur bij MAX op NPO Radio 1.

 


Afbeelding: Sophie Verhoeven en Jurgen van den Berg

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.