Spring naar bijdragen

Festivalzomer gaat door: NPO 3FM geeft Gouden Festivalbandje weg


de redactie

331 weergaven

Het moment waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt: Nederland gaat open en de festivals kunnen deze zomer doorgaan. Hoog tijd voor NPO 3FM om het felbegeerde Gouden Festivalbandje weg te geven. De winnaar van het bandje mag samen met twee vrienden naar vier festivals: Pinkpop, Lowlands, Best Kept Secret en ADE. Luisteraars kunnen meedoen door hun meest legendarische festivalverhaal in te sturen als zij het festivalgeluid op 3FM horen. De actie loopt van maandag 21 tot en met zondag 27 februari.
 
Herkenbaar voor veel festivalliefhebbers: eindelijk het vooruitzicht van een festival, maar nét misgrijpen bij kaarten voor bijvoorbeeld Lowlands. Niet getreurd, want op 3FM maak je kans op het Gouden Festivalbandje. Hoe? Door het beste festivalverhaal naar de app van 3FM te sturen. Stond je naast Eddie Vedder bij de dixies? Ben je je huidige vriend of vriendin tegengekomen in de moshpit? Bleek jouw tent bovenop een mierennest te staan? Meedoen kan als het Festival Geluid op 3FM te horen is. De twintig beste verhalen worden geselecteerd om door te gaan naar de volgende ronde.
 
De overgebleven luisteraars gaan één op één de strijd aan in een festivalquiz. Na de quiz blijven er drie finalisten over die op vrijdag 4 maart tegen elkaar strijden om het Gouden Festivalbandje. Het drietal moet op zoek naar een 3FM-dj ergens in Nederland. Doormiddel van hints en hulp van de luisteraars kunnen zij de locatie achterhalen en zorgen dat ze als eerste aankomen bij de dj om zo het festivalbandje te bemachtigen.
 
Kansmaken op Gouden Festivalbandje kan van maandag 21 februari tot en met zondag 27 februari 2022 op NPO 3FM en via de 3FM-app. Kijk voor meer informatie op 3fm.nl.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.