Spring naar bijdragen

Kai Merckx neemt vanaf vandaag de ochtendshow over van Mattie en Marieke


de redactie

866 weergaven

Normaal gesproken presenteert hij doordeweeks zijn avondshow op Qmusic, maar vanaf vandaag is Kai Merckx elke ochtend te horen. Want de dj neemt deze zomer de ochtendshow over, terwijl Mattie Valk en Marieke Elsinga vakantie vieren.


Kai Merckx: “De wekker zetten is geen straf als je het leukste vakantiebaantje van de wereld hebt. ‘s Avonds help je mensen met het afsluiten van hun dag, nu moet je er juist voor zorgen dat ze opgewekt met een bak extra energie aan de slag kunnen. Dat is het leukste wat er is.”


Kai Merckx is normaal gesproken doordeweeks te horen in zijn avondshow en op vrijdagavond, samen met Tom van der Weerd en Bram Krikke. Omdat het team van de ochtendshow met vakantie is, neemt hij het vanaf vandaag over van Mattie en Marieke. Het vroege opstaan is voor Kai niks nieuws, sinds hij vorig jaar december vader werd van zijn eerste zoontje Guus.


Nadat hij het Q-college, de interne opleiding van Qmusic, won, heeft Kai zich al snel ontpopt tot all round radio-dj en entertainer. Hij is op verschillende tijdstippen te horen geweest en op die manier maakten veel luisteraars al kennis met onder andere zijn talent als imitator.


Het Geluidje
In aanloop naar het populairste radiospel van Nederland, Het Geluid, hoor je nu elke ochtend 'Het Geluidje'. Tijdens de junior editie van het spannendste radiospel krijgen kinderen in de Q-ochtendshow de kans om mee te raden. De winnaar krijgt een Intertoys Buitenspeelgoedpakket en een Donald Duck strandlaken en vakantieboek.


Kai Merckx is elke doordeweekse ochtend te horen van 06:00 tot 10:00 uur. Elke ochtend om 07:30 uur speelt hij Het Geluidje.


Afbeelding: Kai Merckx (foto Ben Verveld / Qmusic)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.