Spring naar bijdragen

Mattie en Marieke terug van vakantie en beginnen aan vijfde seizoen ochtendshow


de redactie

643 weergaven

Mattie Valk en Marieke Elsinga zijn terug van vakantie en vanaf vandaag weer op de radio te horen in show 855 van de Qmusic ochtendshow. Samen met nieuwslezer Anne-Marie Rozing, Joe 'Stagiair van de Show' Stam en Tom 'van de intercom' de Graaf beginnen zij aan het vijfde seizoen van de best beluisterde ochtendshow van Nederland.


Marieke: "De vakantie was heerlijk. Ik ben twee weken naar Zweden geweest en verder heb ik vooral thuis aangerommeld. De babykamer in elkaar gezet, om maar wat te noemen. Ik heb zin om weer te starten met de ochtendshow. Ongelofelijk dat we alweer ons vijfde jaar ingaan! Het meest kijk ik uit naar Matties verhalen over zijn kampeervakantie in de buurt van Deventer. Want als er iémand niet van slapen in een tent houdt, dan is het Mattie Valk."


Mattie: "Nou, ik zou liegen als zou zeggen dat ik de wekker heb gemist. Maar ik heb ongelofelijk veel zin om weer te beginnen. Sowieso is het fijn om te weten dat we aan het einde van het jaar één luisteraar extra hebben, want Marieke krijgt een kind!"


Met een rugzak vol verhalen komt het ochtendteam terug van vakantie om aan het vijfde seizoen te beginnen. Het wordt een bijzonder seizoen voor de ochtendshow, niet in de laatste plaats omdat Marieke haar eerste kindje verwacht. Tot haar verlof is ze te horen op Qmusic en tijdens haar afwezigheid neemt de rest van het team de honneurs waar, zo werd eerder bekendgemaakt.
 

Afbeelding: Qmusic ochtendshow (foto Qmusic)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.