Jump to content

Bepaal welke funk, soul en jazz nummers de allerbeste zijn voor de Sublime Top 1000


de redactie

581 views

Altijd al een Top 1000 lijst willen samenstellen met de beste funk, soul en jazz nummers? Alle fans en Sublime luisteraars kunnen vanaf vandaag 24 oktober t/m 3 november de Sublime Top 1000 lijst samenstellen. Uit een brede selectie nieuwe en legendarische artiesten, kies je jouw favoriete tracks. De duizend beste nummers hoor je van 4 t/m 11 november bij de radiozender Sublime. 


Ben je meer een liefhebber van de muziek uit de 70's, 90's of 00's? Is er behoefte aan nieuwe artiesten op de lijst, zoals Lizzo of Silk Sonic? Of zijn de legends van weleer zoals Prince, Bill Withers of Earth, Wind & Fire voldoende?


Stem mee
Als luisteraar bepaal je welke artiesten en bands zeker niet mogen ontbreken in de lijst met de 1000 beste funk, soul en jazz platen ooit gemaakt. Stem via Sublime.nl of de Sublime-app en zorg dat we samen weer de allerfijnste en allerbeste Sublime Top 1000 samenstellen.


Favoriet in 2021
Vorig jaar kozen de luisteraars de volgende 5 platen tot de allerbeste Sublime nummers van 2021. Op 5 stond Al Green met Let's Stay Together, op 4 kwam Bill Withers met Ain't No Sunshine, gevolgd door nummer 3 van Marvin Gaye met What's Going On. Op nummer 2 stond Amy Winehouse met Back To Black en de absolute nummer 1 was van Otis Redding met (Sitting On) The Dock Of The Bay. 


Over de Sublime Top 1000
Vier jaar lang kon er al gestemd worden voor de Sublime 500. Bij de jubileum editie van vorig jaar is de Sublime 500 omgedoopt tot de Sublime Top 1000. Dit bleek een succes en blijft voortaan ook zo. Gedurende 10 dagen (24 oktober t/m 3 november) krijgen Sublime luisteraars de kans hun stem uit te brengen op hun all-time-favorite funk, soul en jazz platen. In de week erna, 4 t/m 11 november, staat de radiozender volledig in het teken hiervan en worden de duizend gekozen nummers onthuld.
 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.