Spring naar bijdragen

Jongerenplatform ZTACK vernieuwt radioprogrammering en komt met nieuwe podcasts


de redactie

441 weergaven

Jongerenplatform ZTACK breidt per 1 november verder uit met nieuwe namen, nieuwe programma’s en nieuwe podcasts. Nieuw in de radioprogrammering is ‘ZTACK Club’, waarin opkomend DJ-talent een podium krijgt. Daarnaast wordt het aantal podcasttitels verder uitgebreid.  


Nieuwe radioshows
In de nieuwe programmering van ZTACK zijn van maandag tot en met donderdag, van 20:00 tot 21:00 uur, jonge en talentvolle DJ’s te horen met hun eigen show op ZTACK. 


Op maandag trapt Matt Sound (Matthijs van Dijk) af met zijn programma ‘Groove Sounds’, waarin de nieuwste hits en mash-ups voorbij komen. Op dinsdag brengt Bonkr (Bouke Vergeer) de luisteraar alvast in clubsferen met ‘Bonclub’. Woensdagavond is het de beurt aan Steve Holsten (Stienus Holemans) met ‘Deep Vibe’. Op donderdagavond opent Roberio (Robin Swart) al vroeg de deuren van zijn ‘Club Roberio’. De 23-jarige DJ produceert ook zelf muziek en maakt regelmatig mash-ups van bestaande tracks.
  
Station Manager Daan Prins: “Als ZTACK zijn we altijd bezig met het maken van relevante content voor jongeren. Met deze nieuwe producties groeien we weer naar een nieuw level op radio- en podcastgebied. Op de radio hebben we vier jonge talentvolle DJ's die onze avonden gaan vullen met veel sfeer en goede muziek. Podcast wordt ook steeds populairder bij jongeren en daarom ben ik trots op het feit dat wij ook weer twee nieuwe podcasts hebben, met een mooie mix van serieuze onderwerpen en entertainment.”


Nieuwe podcasts
Nieuw op ZTACK is Salomé Klijn. Met ‘ZTACK Serious’ gaat zij een nieuwe podcast maken over werk- en prestatiedruk onder jongeren, dat op jonge leeftijd al leidt tot burn-outs en langdurige stressklachten. Radiocoach Pierre Papa: “Heel blij met onze nieuwste aanwinst. Salomé is jong, ambitieus, ondernemend en heeft het enthousiasme dat helemaal past bij ZTACK.”


Daarnaast komen ook ZTACK-ers Julian, Stefan en Daan met de nieuwe podcast ‘Studenticompetitie’. In deze podcast gaan de drie heren onderzoeken of zij een echte student kunnen zijn. Wat houdt een typische student in, hoe ziet een week van een typische student eruit en wie van de drie is dan echt de meest typische student? Dat gaan de jongens uitzoeken in deze nieuwe podcast. 


ZTACK
Het jongerenplatform ZTACK werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project. De Hilversumse mediabedrijven YPCA ‘De Radiofabriek’ en Radiocoach lieten hierbij een groep jonge multimediatalenten geheel zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst. Dit resulteerde in ZTACK.

 

ZTACK biedt jongeren content in de breedste zin van het woord. De focus ligt hierbij op audiocontent. Zo werden in korte tijd een non-stop radiostation, live radioshows en speciale podcasts voor jongeren ontwikkeld. 


Afbeelding: Salomé Klijn (foto ZTACK)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.