Spring naar bijdragen

SLAM! presenteert nieuwe vaste line-up met internationale dj's


de redactie

408 weergaven

SLAM! presenteert vanaf vrijdag 28 oktober een nieuwe resident line-up voor de SLAM! MixMarathon. Niemand minder dan de internationale top dj's Alok, James Hype, Solardo en Vintage Culture zijn aan de line-up toegevoegd. Ook de Nederlandse 'rising star' Mau P is vanaf nu wekelijks op SLAM! te horen. Hij maakt samen met de Nederlandse grootheden zoals Oliver Heldens, Sam Feldt, Nicky Romero en R3HAB de vaste line-up van de SLAM! MixMarathon compleet. Elke vrijdag horen luisteraars 24 uur lang de lekkerste (dance) muziek van deze grote artiesten in de mix op SLAM!.


De SLAM! MixMarathon is al ruim vijf jaar een vast onderdeel van de SLAM! programmering en ongekend populair. Ook buiten de landsgrenzen gooit de zender hoge ogen en staan dj's in de rij om een plekje te bemachtigen in deze befaamde SLAM! MixMarathon. Het radiostation heeft voor vaste line-up vier grote internationale namen weten te strikken. Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp, legt uit: "Met SLAM! knalt elke dag de energie al uit je speakers, nu doen we er wederom een schepje bovenop. Deze killer line-up zorgt voor de ultieme muziek-mix en past helemaal bij de sound van nu. We zijn enorm vereerd dat we wekelijks de (nieuwe) muziek van deze grote namen on-air kunnen laten horen".


Alok, James Hype, Solardo en Vintage Culture nieuwe dj's
De Braziliaanse dj Alok scoorde de afgelopen jaren hit na hit en is vorig jaar door DJ Mag uitgeroepen tot nummer 4 van de wereld. Zijn landgenoot Vintage Culture treedt in zijn voetsporen. Vele tracks kwamen al voorbij op de SLAM! playlist. Met zijn eigen releases en remixes weet hij een groot publiek te boeien en vooral een goed feestje te bouwen. Voeg hier de sets van James Hype aan toe en de radio gaat op standje 100. Deze ongekend populaire dj uit Engeland werd in een klap wereldberoemd met zijn monsterhit "Ferrari", en dat was pas het begin. Alles wat hij maakt is, slaat aan. De 'hype is real', en dat liet dj ook zien tijdens zijn ADE set in de SLAM-booth. Tot slot een meer dan warm welkom voor het uit Engeland afkomstige duo Mark Richards & James Eliot, bekend als Solardo. Dit duo verovert de wereld met hun nieuwe energieke sound en ze maken de perfecte muziek om het weekend mee in te luiden.


Ook Nederlands talent Mau P krijgt een plek in de vaste line-up
Uiteraard zijn de Nederlandse dj's ook groot vertegenwoordigd in de vaste line-up van de SLAM! MixMarathon. Grote namen, zoals Sam Feldt, Nicky Romero, Oliver Heldens, en R3HAB, blijven wekelijks te horen bij SLAM!. Ook Mau P, die in een klap bekend werd met zijn track 'Drugs from Amsterdam', krijgt een vaste plek bij SLAM!. De afgelopen weken zette hij elke club op zijn kop. Een voorproefje gaf hij al tijdens ADE in de SLAM!-Booth en... dat smaakt naar meer.


SLAM! verwelkomde meer dan 50 dj's op Amsterdam Dance Event
Afgelopen week was SLAM! en ook de SLAM! MixMarathon live te horen vanaf Amsterdam Dance Event. Net als afgelopen jaren bekijken miljoenen dance liefhebbers van over de hele wereld - van Zuid Amerika tot aan Azië en de rest van Europa - de live-sets en interviews van de meer 50 dj's die langs kwamen in de unieke SLAM! dj-booth.


Afbeelding: James Hype live tijdens Amsterdam Dance Event in de SLAM!-Booth (foto SLAM)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.