Spring naar bijdragen

Glazen Huis-dj's in quarantaine door corona, 3FM Serious Request gaat door


de redactie

348 weergaven

Glazen Huis-dj's Rob Janssen en Sophie Hijlkema zijn vanavond positief getest op corona en gaan vanaf nu met Barend van Deelen in quarantaine. Het drietal heeft gezamenlijk besloten om door te gaan met hun actie voor Het Vergeten Kind. Ze zetten zich tot kerstavond dag en nacht in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de vergeten kinderen van Nederland.


De dj's hebben vanavond een gesprek gehad met de huisarts en voelen zich goed genoeg om door te gaan met 3FM Serious Request. Zij blijven de rest van de week onder toezicht van de huisarts.

 
Gasten die langskomen bij het Glazen Huis doen hun gesprekken met de dj's via de brievenbus, net als alle bezoekers van 3FM Serious Request. De geplande optredens kunnen doorgaan en vinden plaats in de buurt van het huis. Bezoekers kunnen nog steeds naar De Nieuwe Stad in Amersfoort komen om de optredens bij te wonen, zij lopen op die manier geen gevaar op besmetting.


Over 3FM Serious Request
3FM Serious Request zet zich ook dit jaar in de week voor kerst in voor het goede doel, dit jaar voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in De Nieuwe Stad in Amersfoort. De actie is 24 uur per dag live te volgen via de radio, maar ook via 3fm.nl, op Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, non-stop bij NPO 1 extra (tijdens de actie als open kanaal 81), op televisie met updates bij NPO 1 en NPO 3 en op NPO Start. Ga naar 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie over de actie en de activiteiten bij het Glazen Huis.


Afbeelding: 3FM-dj's Rob Janssen, Sophie Hijlkema en Barend van Deelen gaan in quarantaine (foto NPO 3FM/Ben Houdij)k 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.