Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

Uitreikers Qmusic Top 40 Awards bekend: Fred van Leer, Kalvijn, Nina Warink, Romy Monteiro, Loiza Lamers, Mattie Valk, Kai Merckx en Bram Krikke


de redactie

325 views

Vrijdag 3 februari rolt de rode loper uit voor de Qmusic Top 40 Awards. Tijdens de meer dan twee uur durende liveshow worden de best scorende artiesten en nummers van het afgelopen jaar bekroond met een award. De felbegeerde prijzen worden dit jaar uitgereikt door Fred van Leer, Kalvijn, Nina Warink, Romy Monteiro, Loiza Lamers en Qmusic-dj's Mattie Valk, Kai Merckx en Bram Krikke.


Er zijn dit jaar elf awards te vergeven. Nieuw is de Qmusic Top 40 Icon Award voor een artiest die een bijzondere prestatie heeft geleverd. Zangeres Maan ontving deze prijs onlangs tijdens de 3.000e uitzending van de Top 40. Ook zijn er dit jaar maar liefst vier publieksprijzen, die voor ‘Beste Live Act’ (nationaal en internationaal) en die voor ‘Beste DJ-act’ (nationaal en internationaal). De winnaars van deze publieksprijzen worden bepaald door de luisteraars van Qmusic.


Hier volgt een lijst van alle categorieën met uitreikers:

  • Grootste Hit Nationaal/Internationaal: Mattie Valk
  • Beste Artiest Nationaal/Internationaal: Fred van Leer
  • Beste Nieuwkomer Nationaal/Internationaal: Kai Merckx en Bram Krikke


Publieksprijzen

  • Beste Live Act Nationaal/Internationaal: Kalvijn en Nina Warink
  • Beste DJ-act Nationaal/Internationaal: Romy Monteiro en Loiza Lamers


Genomineerden 
Eerder zijn de genomineerden van de Qmusic Top 40 Awards bekend gemaakt. Grote kanshebbers op een felbegeerde award zijn dit jaar Kris Kross Amsterdam, Tiësto en Son Mieux, die allemaal in drie categorieën kans maken op een prijs. Internationaal is Harry Styles de grote favoriet.


Livestream
Op vrijdag 3 februari host Qmusic-dj en Top 40-presentator Domien Verschuuren de Qmusic Top 40 Awards tijdens een spectaculaire liveshow in Rotterdam Ahoy. Dit spektakel zal ook live te volgen zijn op Qmusic en via een livestream op Qmusic.nl en AD.nl.

  • reaction_title_2 1

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.