Jump to content

Jamie Cullum’s The Jazz Show vanaf zondag nieuw bij Sublime


de redactie

14618 views

Vanaf zondag 2 april zal Jamie Cullum met zijn The Jazz Show wekelijks te horen zijn bij Sublime. 


The Jazz Show
The Jazz Show van Jamie Cullum, die hij maakt voor BBC Radio 2, zal nu ook iedere zondag van 21:00 tot 22:00 uur te horen zijn bij Sublime. Jamie Cullum toont in zijn programma zijn liefde voor alle soorten jazz en muziek die geworteld is in de jazz, van de legendarische jazzplaten en artiesten uit het verleden tot de toekomst. Met live sessies en gasten van over de hele wereld.

 
Jamie Cullum
Jamie Cullum was van jongs af aan geobsedeerd door alle soorten muziek: rock, hiphop, acid jazz, blues. Hij ontdekte jazz als tiener, via artiesten als Herbie Hancock en Miles Davis. Sindsdien heeft hij dit genre niet meer losgelaten. Inmiddels met vier miljoen verkochte albums en met Grammy-, Golden Globe- en BRIT-nominaties op zijn naam, blijft Jamie Cullum een Brits succesverhaal over de hele wereld - de meest succesvolle Britse jazzartiest ooit. En heeft hij in Nederland al meerdere malen op onder andere NN North Sea Jazz gestaan en ook vele uitverkochte soloshows gehad in onder andere Paradiso en TivoliVredenburg. Daarnaast is Jamie Cullum ook één van de meest gedraaide jazzartiesten bij Sublime.
 

Sander de Heer, Station Manager Sublime over de komst van The Jazz Show naar Sublime: “Jamie heeft met zijn naam en kennis toegang tot een enorme schat aan anekdotes en verhalen die hij in zijn carrière heeft opgedaan. Ook wordt hij vanuit zijn rol als artiest en dj veel benaderd en getipt op de nieuwste internationale artiesten in de jazzscene, die hij een podium geeft in zijn programma ‘The Jazz Show’. Dit is een mooie toevoeging op de zondagavond in combinatie met Dutch Jazz, waar Rolf Delfos en Bart Wirtz de Nederlandse jazz onder de loep nemen.”

1 Comment


Recommended Comments

''nieuw bij Sublime''

 

''Dit is een mooie toevoeging op de zondagavond''

 

Niet echt nieuw,in het verleden ook al op de zondagavond te horen, programma werd toen geschrapt.

 

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...