Jump to content

Qmusic verbreekt eigen record: vijfde prestigieuze AMMA Award voor Media-exploitant van het jaar


de redactie

334 views

Voor de vijfde keer sleepte Qmusic donderdag de prestigieuze AMMA Award voor Media-exploitant van het jaar in de wacht. De radiozender verbreekt hiermee haar eigen record. Sinds 2019 wisselen Qmusic en moederbedrijf DPG Media elkaar af als winnaar in deze categorie.


Rob Beijersbergen, commercieel directeur Qmusic: "Consistentie, zowel intern als extern, is in mijn beleving wat Qmusic succesvol maakt. In de filosofie van 'Q Sounds Better With You' zetten we luisteraars en relaties centraal in alles wat we doen. Dat resulteert keer op keer in een mooie case en een nominatie. Dat we deze dit jaar weer hebben verzilverd, maakt ons zeer trots op de erkenning uit het vak."


Tijdens de spoken word-speech na de overwinning werd Qmusic geroemd om het 'waarmaken van beloftes', 'de fijne balans tussen adverteerder en luisteraar' en er werd gesproken van een 'team met passie, bevlogenheid, maar ook evenwichtigheid'. Ook werd duidelijk dat het besluit van de jury om Qmusic te laten winnen unaniem was.


Qmusic werd in totaal negen keer genomineerd en won de prijs nu vijf keer, eerder in 2006, 2014, 2019 en 2021. JCDecaux volgt met drie keer en de afgelopen jaren was DPG Media samen met Qmusic het meest succesvol. Het moederbedrijf sleepte er twee in de wacht, in 2020 en 2022. De hele winnaarshistorie is hier te bekijken.


Afbeelding: Het Qmusic-team op het podium na het winnen van de AMMA, met rechts presentator Jan Jaap van der Wal (foto MWG/Qmusic)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.