Jump to content

Qmusic introduceert nieuw radiospel: Het Verboden Woord 'misschien' komt de dj's vanaf maandag duur te staan 


de redactie

430 views

Qmusic start aanstaande maandag met een nieuw radiospel: Het Verboden Woord. Het spel daagt de dj's een week lang uit om één specifiek woord te vermijden: 'misschien'. Dat is zojuist bekend gemaakt tijdens de ochtendshow van Mattie & Marieke. Gebruikt een van de dj's Het Verboden Woord toch, dan komt dat hen duur te staan en krijgt een oplettende luisteraar 500 euro van Qmusic.


'Misschien' niet zeggen
Door middel van AI is de afgelopen tijd een groot deel van alle uitzendingen beluisterd en geanalyseerd op de meest gebruikte woorden door de dj's. Uit deze woorden is een selectie gemaakt en vervolgens kon de luisteraar kiezen tussen 'precies', 'misschien' en 'bijvoorbeeld'. De overduidelijke meerderheid van de stemmen ging naar 'misschien' als Het Verboden Woord. Zeggen de dj's volgende week tóch 'misschien', dan kost dat de radiozender elke keer 500 euro, die naar een opmerkzame luisteraar gaat. Ondertussen houdt Qmusic een 'Wall of Fame' en een 'Wall of Shame' bij, van de dj's die het spel het beste en het slechtst spelen. 


Het Verboden Woord wordt tijdens alle gepresenteerde programma's gespeeld, met de dj's en sidekicks. Nieuwslezers, bellers en studiogasten zijn uitgezonderd van deelname en ook liedjes en reclames tellen niet mee. Als een dj per ongeluk toch Het Verboden Woord uitspreekt, kunnen luisteraars dit melden via de rode knop in de Qmusic-app. Uit deze oplettende luisteraars wordt random iemand gekozen. De gelukkige die wordt teruggebeld en live op de radio komt, wint hiermee 500 euro.

 

Op maandag 22 mei start de actie om 08:00 uur bij Mattie & Marieke. De actie eindigt vrijdag 26 mei om 18:00 uur na de Top 40.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.