Spring naar bijdragen

Qmusic vervult droom met spectaculaire 'Elke Beller Wint'-actie: Een zwembad voor elke beller


de redactie

570 weergaven

Op woensdag 7 juni tussen 07:00 en 09:00 uur tijdens de Qmusic-ochtendshow van Maarten & Dorothee, krijgen bellers de kans om live op de radio te komen en een ongelooflijke prijs te winnen: een zwembad. Niet zomaar een zwembad, maar een luxe versie met alle benodigde faciliteiten, gebouwd door de bekende zwembadbouwer Willy Naessens. 


Met deze grandioze actie zetten Maarten & Dorothee de luisteraars van Qmusic in het zonnetje. De dj's hebben inmiddels een traditie opgebouwd om elk jaar in juni uit te pakken met een grootschalige wedstrijd. In 2021 verrasten ze de luisteraars met 'Elke Beller Wint Een Auto', terwijl ze vorig jaar iedereen in extase brachten met 'Elke Beller Wint Een Bitcoin'. Dit jaar overtreffen ze zichzelf door een geheel nieuw niveau van vreugde en verbazing te creëren met de kans op een eigen zwembad.

 

Voor veel Vlamingen is het hebben van een eigen zwembad in de tuin een langgekoesterde droom. Het biedt de mogelijkheid om dagelijks te genieten van een vakantiegevoel, zonder het huis te verlaten. Met deze actie willen Maarten & Dorotheedeze droom werkelijkheid laten worden voor enkele gelukkige bellers. Door de samenwerking met Willy Naessens, een gerenommeerde naam in de zwembadindustrie, wordt kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd.

 

Het is dan ook geen verrassing dat Q-luisteraars op 7 juni hun wekkers vroeg zullen zetten, klaar om deel te nemen aan deze buitengewone actie. Voorbereidingen voor mogelijke poolparty's worden getroffen en zwembroeken en badpakken worden alvast uit de kast gehaald. De spanning zal te voelen zijn in de ether, terwijl luisteraars hopen de gelukkige winnaar te worden van een exclusief zwembad, compleet met alle voorzieningen die men zich maar kan wensen.

  • Vind ik leuk 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.