Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

Qmusic vervult droom met spectaculaire 'Elke Beller Wint'-actie: Een zwembad voor elke beller


de redactie

496 views

Op woensdag 7 juni tussen 07:00 en 09:00 uur tijdens de Qmusic-ochtendshow van Maarten & Dorothee, krijgen bellers de kans om live op de radio te komen en een ongelooflijke prijs te winnen: een zwembad. Niet zomaar een zwembad, maar een luxe versie met alle benodigde faciliteiten, gebouwd door de bekende zwembadbouwer Willy Naessens. 


Met deze grandioze actie zetten Maarten & Dorothee de luisteraars van Qmusic in het zonnetje. De dj's hebben inmiddels een traditie opgebouwd om elk jaar in juni uit te pakken met een grootschalige wedstrijd. In 2021 verrasten ze de luisteraars met 'Elke Beller Wint Een Auto', terwijl ze vorig jaar iedereen in extase brachten met 'Elke Beller Wint Een Bitcoin'. Dit jaar overtreffen ze zichzelf door een geheel nieuw niveau van vreugde en verbazing te creëren met de kans op een eigen zwembad.

 

Voor veel Vlamingen is het hebben van een eigen zwembad in de tuin een langgekoesterde droom. Het biedt de mogelijkheid om dagelijks te genieten van een vakantiegevoel, zonder het huis te verlaten. Met deze actie willen Maarten & Dorotheedeze droom werkelijkheid laten worden voor enkele gelukkige bellers. Door de samenwerking met Willy Naessens, een gerenommeerde naam in de zwembadindustrie, wordt kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd.

 

Het is dan ook geen verrassing dat Q-luisteraars op 7 juni hun wekkers vroeg zullen zetten, klaar om deel te nemen aan deze buitengewone actie. Voorbereidingen voor mogelijke poolparty's worden getroffen en zwembroeken en badpakken worden alvast uit de kast gehaald. De spanning zal te voelen zijn in de ether, terwijl luisteraars hopen de gelukkige winnaar te worden van een exclusief zwembad, compleet met alle voorzieningen die men zich maar kan wensen.

  • reaction_title_1 1

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.