Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

Qmusic opent op 1 juli het Q-Beach House en trakteert op een zomer vol muzikale hoogtepunten


de redactie

369 views

Qmusic zet opnieuw de deuren van het Q-Beach House open en luidt met een spetterende opening een zomer in vol livemuziek. Het belooft een seizoen vol hits te worden, met de aankondiging dat de Australische popsensatie Dean Lewis op 4 juli het strand van Oostende zal laten daveren tijdens het allereerste Sunset Concert. En hij is niet alleen, want ook Berre zal het Q-Beach House bezoeken en live zijn grootste hits ten gehore brengen. Het concert van Dean Lewis en Berre markeert het begin van een reeks van drie (gratis!) Sunset Concerten. De namen van de andere twee concerten zullen later bekendgemaakt worden. Maar dat is nog niet alles, want Qmusic nodigt gedurende de hele zomer tal van nationale en internationale artiesten uit om van het Q-Beach House een muzikaal spektakel te maken.


Bij de officiële opening van het Q-Beach House op zaterdag 1 juli staat de muziek centraal. Tussen 13:00 en 16:00 uur zullen Q-dj's Jolien Roets, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke met een feestelijke radioshow de zomer inluiden, compleet met livemuziek, geweldige radio, verfrissende Q-Cocktails en verrukkelijke tapas. Samen met Metejoor, Pauline Slangen en DJ Licious vieren ze de opening van het Q-Beach House met een spetterend optreden waarbij ze live hun grootste hits ten gehore zullen brengen aan de enthousiaste bezoekers van het Q-Beach House. Burgemeester Bart Tommelein van Oostende zal het feest compleet maken door het Q-Beach House officieel in te wijden.


De Q-dj's Jolien Roets, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke kijken vol enthousiasme uit naar de zomerse festiviteiten: "Op vrijdag 30 juni staan we nog met meer dan 18.000 feestvierders in een uitverkochte Flanders Expo Gent tijdens De Foute Party. De dag erna steken we met veel plezier onze tenen weer in het vertrouwde zand van Oostende om de zomer feestelijk af te trappen en het Q-Beach House te openen. Metejoor, Pauline Slangen en DJ Licious brengen ons meteen in de juiste, zomerse sferen en niet veel later kunnen we al genieten van het eerste Sunset Concert met Dean Lewis en Berre. Dat belooft een geweldige muzikale zomer te worden! We staan te popelen om samen met onze luisteraars te genieten van zon, zee, strand, muziek, heerlijke tapas en Q-Cocktails!"


Gedurende de hele zomer zullen de Q-dj's hun voeten in het zand zetten om live radio te maken vanuit het Q-Beach House. Van 10:00 tot 22:00 uur is iedereen van harte welkom om de Q-dj's aan het werk te zien, te genieten van Q-Cocktails en tapas, mee te zingen tijdens live optredens en Sunset Concerten, en de zomerse, Italiaanse sfeer in het Q-Beach House te ervaren. Praktische informatie over het Q-Beach House is te vinden op Qmusic.be.


Afbeelding: (foto Qmusic)

  • reaction_title_1 1

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.