Spring naar bijdragen

Vanaf maandag 21 augustus: de nieuwe doordeweekse programmering van Radio Rijnmond


de redactie

304 weergaven

Rijnmond staat aan de start van een nieuwe koers. Er is het afgelopen jaar hard gewerkt om de omroep toekomstbestendig te maken. Met een nieuwe strategie en koers voor online, radio en tv wil Rijnmond relevant blijven in een medialandschap dat aan flinke veranderingen onderhevig is. Daarom is er vanaf maandag 21 augustus een nieuwe doordeweekse programmering te horen op Radio Rijnmond, met een mix van vertrouwde presentatoren en een aantal nieuwe shows. 


R-Uit! met Ronald van Oudheusden
Vanaf maandag start je iedere werkdag met R-Uit! Met de lekkerste muziek bij je beschuitje, nieuwtjes in de file en het gesprek van de dag bij de koffie. R-Uit! geeft je rugwind voor de rest van de dag.


De Boer Op met Ruud de Boer
Na 09:00 uur is het tijd om De Boer Op te gaan. Even bijkomen van het spitsuur. Tijd voor lekkere muziek en gezelligheid op je radio! Ruud de Boer praat je bij en neemt je mee van Bakkie naar Bammetje.


Lunchbreak met Erik Lemmers
Erik Lemmers praat je tijdens jouw Lunchbreak helemaal bij. Met het laatste nieuws, de Lunchbox én natuurlijk de lekkerste muziek om tijdens jouw lunch even bij te komen.


De Middag Door met Suzanne Mulder
Lunch achter de kiezen? Dan nu De Middag Door. Suzanne Mulder zorgt voor een twee uur durend overheerlijk muzikaal toetje!


Afslag Rijnmond met Reint Jan Potze
De avondspits wordt leuker dan ooit. Terwijl jij je dag afrondt of al bumper aan bumper staat, neemt Reint Jan Potze de Afslag Rijnmond. Hij praat je bij over het laatste nieuws, weer en verkeer. Ook hoor je de lekkerste muziek en alles waarvan je nog niet wist dat je dat wilde weten.

 

Ruud van Os, hoofdredacteur bij Rijnmond: ‘’Radio Rijnmond is sinds 1983, dus al 40 jaar, een A-merk in onze regio. Om die status te behouden bewegen we mee met de wensen van de huidige radioluisteraar. Het laatste nieuws brengen we snel en betrouwbaar en combineren we met goede muziek en veel interactie met ons publiek. En dat alles met een positieve insteek in al onze programma’s. Radio Rijnmond wordt daardoor nog meer dé radiozender voor de inwoners van het Rijnmondgebied."


Radio Rijnmond Zomer Top 100
Na een reeks druilerige dagen komen de zonnestralen ons weer tegemoet! Daarom sluiten we de eerste week van onze nieuwe radioprogrammering af met de Zomer Top 100. Op vrijdag 25 augustus zendt Radio Rijnmond van o9:00 tot 18:00 uur de leukste zomerplaten uit. De luisteraar mag deze lijst samenstellen door te  stemmen via www.rijnmond.nl/zomertop100. 


Samengevat ziet er doordeweekse radioprogrammering er als volgt uit:

  • 06:00 - 09:00 uur: R-Uit! (Ronald van Oudheusden)
  • 09:00 - 12:00 uur: De Boer Op (Ruud de Boer)
  • 12:00 - 14:00 uur: Lunchbreak (Erik Lemmers)
  • 14:00 - 16:00 uur: De Middag Door (Suzanne Mulder)
  • 16:00 - 19:00 uur: Afslag Rijnmond (Reint Jan Potze, op vrijdagen met Ronald van der Geer)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.