Spring naar bijdragen

de redactie

340 weergaven

Vanaf deze week zijn er een aantal wijzigingen aangebracht in de programmering van Sublime. 


De Sublime Middagshow met Angelique & One'sy
Angelique & One'sy eindigen de Sublime Middagshow een uurtje eerder, namelijk om 18:00. In de Sublime Middagshow geven Angelique Houtveen en One'sy Muller je iedere maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 18:00 uur de meest bijzondere funk, soul, jazz, hiphop en r&b.


En ga je van de middag naar de avond zonder stress met vaste onderwerpen als Say What?! waarin bijzondere songteksten worden uitgelicht en je aan het denken kunnen zetten of nieuwe inzichten geven. Bij One'sy hoor je Platen van Pa waarin verrassende, mooie en vaak ook onbekende nummers op vinyl worden gedraaid luit de platencollectie van haar overleden vader. Met altijd het verhaal bij dat nummer. Angelique zal haar Essentials laten horen, die pareltjes van tracks die je nergens anders hoort. 


Op maandag en dinsdag hoor je Angelique en op de woensdag en donderdag One'sy. 


De avond van Sublime
Van maandag t/m donderdag zien de avonduren er bij Sublime iets anders uit. Nadat je hebt genoten van Sublime Classics tussen 18:00 en 20:00 uur, wordt er plaats gemaakt voor de Avond van Sublime van 20:00 tot 22:00 uur. Een programma waar je de tofste artiesten van nu ontdekt, samen in de mix met de grootste iconen uit de funk, soul en jazz. Tijdens ‘De Avond van Sublime’ wordt je mee van Aretha Franklin naar Solange en van Marvin Gaye naar Frank Ocean met daarin ruim baan voor talent van eigen bodem. Na afloop van de Avond van Sublime wordt de avond afgesloten met Sublime Smooth van 22:00 tot 24:00 uur, waar je luistert naar non-stop smooth jazz, zwoele soul, slowjams, soulballads en albumtracks.


The Sublime WeekendMix met Turne Edwards 
Music to feed your soul and get your weekend started right! Dat zal Turne Edwards in The Sublime WeekendMix elke vrijdag- en zaterdagavond van 21:00 tot 23:00 uur voor je fixen. Non-stop gaat hij de beste hiphop, soul, r&b en funkmuziek aan elkaar mixen. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.