Jump to content

Tom de Graaf en Joe Stam maken overstap van Qmusic naar NPO 3FM


de redactie

373 views

Tom de Graaf en Joe Stam maken de overstap van Qmusic, waar ze nu elke werkdag bij Mattie & Marieke te horen zijn, naar NPO 3FM voor BNNVARA. Ze zijn vanaf maandag 1 januari elke werkdag tussen 09:00 en 10:00 uur te horen. Ze maakten hun nieuwe avontuur bekend via de socials van 3FM en in de ochtendshow van Qmusic.

 

Tom de Graaf: “Het is stiekem altijd al een droom geweest om ooit een eigen radioprogramma te maken. En dat we daar nu de kans voor krijgen van BNNVARA, vinden we geweldig. Met onze energie en muziek bezorgen wij de luisteraars hun dagelijkse cafeïneshot.”


Joe Stam: “Het klinkt misschien cliché, maar ik heb mega veel zin om met Tom dit avontuur aan te gaan bij 3FM. Jarenlang heb ik mogen meewerken aan een radioshow en het is nu tijd om dat helemaal zelf te gaan doen. Heel spannend maar zo tof! We willen er samen met de luisteraar voor zorgen dat je het beste uit je dag haalt.”


Menno de Boer, zendermanager NPO 3FM: “Het 3FM-team werkt keihard aan frisse radio met positiviteit en avontuur. Tom en Joe ademen dat en hebben bewezen een echte connectie aan te gaan met de luisteraar. Ik heb enorm veel zin om te horen hoe dit duo het verschil gaat maken op de zender.”

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.