Spring naar bijdragen

Qmusic zet het Sportpaleis opnieuw in vuur, vlam én glitter met een muzikaal spektakel: Q-Pop


de redactie

309 weergaven

Op zaterdag 9 december zal het Sportpaleis opnieuw worden omgetoverd tot een bruisend muziekspektakel, doordrenkt met glitter en glamour, dankzij de tweede editie van Q-Pop, georganiseerd door Qmusic. Dit evenement biedt muziekliefhebbers de kans om live te genieten van de grootste hits van Qmusic, uitgevoerd door hun favoriete artiesten, zowel nationaal als internationaal.


Qmusic houdt haar enthousiaste luisteraars niet lang in spanning, want vanaf morgen worden de namen van de nationale en internationale topartiesten bekendgemaakt die op 9 december het Sportpaleis zullen laten schudden op zijn grondvesten. Vanaf dinsdag 19 september kunnen Maarten & Dorothee (06:00 - 10:00 uur) en Vincent Fierens (16:00 - 19:00 uur) al de eerste artiesten uit de line-up onthullen. Tickets voor Q-Pop zijn beschikbaar vanaf vrijdag 22 september om 08:00 uur. Bovendien maken muziekliefhebbers die op vrijdag een ticket voor Q-Pop kopen, kans op een exclusieve prijs.

 

Tijdens de eerste editie van Q-Pop betraden ongeveer 15 nationale en internationale artiesten, waaronder Sam Ryder, Tom Grennan, Bazart, Suzan & Freek en CAMILLE, het podium en brachten live hun grootste hits ten gehore tijdens een grootschalig muziekfeest. Dit jaar belooft Q-Pop opnieuw een onvergetelijke avond te worden voor alle muziekliefhebbers.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.