Jump to content

Qmusic zet het Sportpaleis opnieuw in vuur, vlam én glitter met een muzikaal spektakel: Q-Pop


de redactie

329 views

Op zaterdag 9 december zal het Sportpaleis opnieuw worden omgetoverd tot een bruisend muziekspektakel, doordrenkt met glitter en glamour, dankzij de tweede editie van Q-Pop, georganiseerd door Qmusic. Dit evenement biedt muziekliefhebbers de kans om live te genieten van de grootste hits van Qmusic, uitgevoerd door hun favoriete artiesten, zowel nationaal als internationaal.


Qmusic houdt haar enthousiaste luisteraars niet lang in spanning, want vanaf morgen worden de namen van de nationale en internationale topartiesten bekendgemaakt die op 9 december het Sportpaleis zullen laten schudden op zijn grondvesten. Vanaf dinsdag 19 september kunnen Maarten & Dorothee (06:00 - 10:00 uur) en Vincent Fierens (16:00 - 19:00 uur) al de eerste artiesten uit de line-up onthullen. Tickets voor Q-Pop zijn beschikbaar vanaf vrijdag 22 september om 08:00 uur. Bovendien maken muziekliefhebbers die op vrijdag een ticket voor Q-Pop kopen, kans op een exclusieve prijs.

 

Tijdens de eerste editie van Q-Pop betraden ongeveer 15 nationale en internationale artiesten, waaronder Sam Ryder, Tom Grennan, Bazart, Suzan & Freek en CAMILLE, het podium en brachten live hun grootste hits ten gehore tijdens een grootschalig muziekfeest. Dit jaar belooft Q-Pop opnieuw een onvergetelijke avond te worden voor alle muziekliefhebbers.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.