Spring naar bijdragen

Susan (32) wint met Het Geluid 'Het vloeistofbuisje van een coronatest in de kartonnen houder duwen' 64.500 euro


de redactie

332 weergaven

Zojuist is Het Geluid van Qmusic geraden door de 32-jarige Susan uit Hoorn. Zij wist aan Q-dj Wim van Helden te vertellen dat het ging om het vloeistofbuisje van een coronatest in de kartonnen houder duwen. Dit goede antwoord van Susan wordt beloond met een bedrag van maar liefst €64.500. 


"Ik sta de trillen op mijn benen", reageert Susan vol ongeloof nadat Wim haar vertelt dat het antwoord goed is. "Toen ik bij het horen van de vierde hint doorhad dat het gerelateerd was aan corona, viel het kwartje." Na de vierde hint wist Susan het zeker. Een aantal audiofragmenten van liedjes uit de coronaperiode, zoals 'Soldier On' van DI-RECT en '17 Miljoen Mensen' van Davina Michelle en Snelle. Het geldbedrag krijgt in ieder geval één mooi doel: met de familie lekker op vakantie.


Bekijk hier de oplossingsvideo en het winmoment van Susan in het programma van Wim van Helden op Qmusic.


Het heeft meer dan 10 weken, 620 foute antwoorden en maar liefst 4 hints geduurd voordat het winnende geluid vandaag is geraden. Dit is het op één na hoogste bedrag in de geschiedenis van Het Geluid. In 2019 won de 36-jarige Kirsten het recordbedrag van €100.000 met het geluid van 'het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand.' 


Het Geluid door de jaren heen
Net als voorgaande jaren begint het spel met een startbedrag van €2.500 en wordt Het Geluid per fout antwoord €100 meer waard. Luisteraars kunnen meedoen door zich in de app aan te melden via de aanmeldknop. Het Geluid wordt al sinds 2007 bij Qmusic gespeeld. Inmiddels is het uitgegroeid tot het populairste radiospel van Nederland. In 2019 won de 36-jarige Kirsten het recordbedrag van €100.000 met het geluid van 'het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand.' Het snelst geraden geluid werd in 2010 binnen een dag geraden met als antwoord ‘het terughangen van een haak in een telefooncel’. Dat geluid was toen €3.200 waard. Het Geluid is altijd een handeling die je uit kunt voeren.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.