Spring naar bijdragen

NPO 3FM live met studio tijdens Amsterdam Dance Event


de redactie

309 weergaven

NPO 3FM staat dit weekend geheel in het teken van het Amsterdam Dance Event. Op vrijdag- en zaterdagavond komen de AvondVrijdagShow, 3voor12 Radio, Vera On Track en The Beat live vanuit de 3FM-studio in De Tolhuistuin in Amsterdam. Bekende dj’s als Darude, Coloray, Jungle by Night, Oguz, Ineffekt en Gigola komen langs voor interviews en unieke livesessies tijdens ADE. 3FM-dj Justin Verkijk lanceert tijdens het Amsterdam Dance Event een nieuw TikTok-kanaal en de podcast ‘Als Muren Konden Praten’.


3FM verslaat dance tijdens het Amsterdam Dance Event in de volle breedte: van Nederlands talent tot de grote gevestigde namen. 3FM-dj’s Jamie Reuter en Olivier Bakker trappen op vrijdagavond af met de AvondVrijdagShow. Zij ontvangen Darude, bekend van de monsterhit Sandstorm, en Jungle by Night in de 3FM-studio voor exclusieve livesessies. Tijdens 3voor12 Radio ontvangt Eva Koreman diverse gasten, waaronder de Nederlandse techno-dj OGUZ, die ook live in de studio een set laat horen. 3FM-dj Andres Odijk sluit de vrijdagavond af met een special volledig gewijd aan Drum & Bass, tussen 01.00 en 02.00 uur op 3FM.


Op zaterdagavond spreekt Vera Siemons onder meer Ineffekt in haar programma Vera On Track. 3FM-dj Justin Verkijk ontvangt in The Beat dj’s Gigola, Coloray, Christiaan MacDonald, Indira Paganotto en Jeans. Alle interviews en livesessies zijn te horen op 3FM, NPO Luister en te zien via 3FM.nl/live.


Uitzendtijden NPO 3FM op ADE 

  • Vrijdag 20 oktober
    19.00 tot 22.00 uur – Olivier Bakker en Jamie Reuter met AvondVrijdagShow (PowNed)
    22.00 tot 01.00 uur – Eva Koreman met 3voor12 Radio (VPRO)
    01.00 tot 02.00 uur – Andres Odijk met Drum & Bass Special (KRO-NCRV)
  • Zaterdag 21 oktober
    19.00 tot 22.00 uur – Vera Siemons met Vera On Track (NTR) 
    22.00 tot 01.00 uur – Justin Verkijk met The Beat (NTR)  

Podcast Als Muren Konden Praten
Justin Verkijk brengt tijdens ADE de nieuwe podcastserie “Als Muren Konden Praten”. In deze zesdelige podcastserie van de NTR gaat Justin terug naar de meest legendarische clubs van Nederland. De plekken waar dj-carrières begonnen, sluitingstijden werden verruimd en hele nieuwe muziekgenres werden ontdekt. Maar vooral de plek waar de bezoeker zijn zorgen bij de deur kon achterlaten en in ieder geval voor die nacht volledig zichzelf kon zijn. Justin gaat van de Roxy naar Parkzicht en van de Exposure naar Trouw. In gesprek met DJ’s, eigenaren en vooral de bezoeker. Als Muren Konden Praten is vanaf maandag 23 oktober te beluisteren op NPO Luister en 3FM.nl.


Lancering TikTok-kanaal: In The Beat Of The Moment
Tijdens het Amsterdam Dance Event lanceert Justin het TikTok-kanaal In The Beat Of The Moment, in navolging van zijn avondprogramma The Beat op 3FM. Op het kanaal neemt Justin de kijker op sleeptouw tijdens ADE, met tips voor de beste feesten, de ergste nachtmerries van dj’s tot bubbelbad gesprekken met David Vunk. Alles komt voorbij en ook na ADE blijft In The Beat Of The Moment dé plek voor al het nieuws over elektronische muziek en de clubcultuur in Nederland.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.