Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

Derde editie Arrow Bluesbox 500 van start


de redactie

303 views

Vandaag begint de derde editie van de Arrow Bluesbox 500 op Arrow Bluesbox Radio. Tot en met zondag 29 oktober hoor je deze bijzondere lijst vol Blues, Bluesrock, Americana en Country, die gedurende vijf dagen wordt uitgezonden tussen 09:00 en 17:00 uur.


Deze lijst, samengesteld door Arrow Bluesbox Radio met hulp van luisteraars, belooft een unieke muzikale reis te zijn met een veelzijdige mix van artiesten zoals Johnny Cash, Calexico, Led Zeppelin, Black Keys, BB King, Q65, Livin’ Blues, Rory Gallagher, Gary Moore en Lynyrd Skynyrd.


Arrow Bluesbox Radio, dat bijna drie jaar bestaat, is te beluisteren op DAB+ in de Randstad en in de regio Eindhoven, evenals online

2 Comments


Recommended Comments

Ik woon in de randstad, maar het is me nog nooit gelukt om het signaal van Bluesbox Radio op dab+ te ontvangen. De naam van het station verschijnt op het schermpje, maar daarna volgt de mededeling: 'Service Not Available'.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.