Spring naar bijdragen

KANE opent show en ook Nick Schilder, Sera en Roxy Dekker treden op bij Qmusic Top 40 Awards Live


de redactie

344 weergaven

Na de grootse comeback met een documentaire en een nieuwe Top 40-hit 'What Are You Waiting For' staat KANE op zaterdag 3 februari op het podium in Rotterdam Ahoy als openingsact van de Qmusic Top 40 Awards Live. Ook Roxy Dekker, Nick Schilder en Sera zijn toegevoegd aan de line-up van de avondvullende liveshow. De laatste tickets zijn te koop via Qmusic.nl


Met de comeback mag KANE niet ontbreken tijdens de uitreiking van de belangrijkste muziekprijzen. Naast het recente nummer 'What Are You Waiting For' brengt de band ook klassiekers ten gehore, zoals 'Rain Down On Me'. Nick Schilder, Sera en Roxy Dekker zingen nummers waarmee ze afgelopen jaar een hit scoorden in de Top 40. 


Met deze aanvulling is de line-up van de Qmusic Top 40 Awards Live compleet. Eerder werden Loreen, Acda en de Munnik, DI-RECT, Antoon, Flemming, Cian Ducrot, Suzan & Freek, Kris Kross Amsterdam, Rondé, Claude, Marco Schuitmaker en Hannah Mae & Metejoor bekendgemaakt. Onder het motto 'Let's Celebrate Music' gaat meer dan 2,5 uur lang het dak van Rotterdam Ahoy eraf. Thomas Acda en Paul de Munnik ontvingen afgelopen week vooruitlopend op de awardshow de Top 40 Icon Award. 


Qmusic Top 40 Awards
De Top 40 Awards worden sinds de komst van de Top 40 naar Qmusic in 2019 uitgereikt. Het is een jaarlijkse traditie geworden om de meest succesvolle artiesten van het afgelopen jaar in het zonnetje te zetten. Ook voor dit jaar reikt Domien Verschuuren prijzen uit namens de belangrijkste hitlijst van Nederland. Er worden onder andere prijzen uitgereikt voor Beste Nieuwkomer, Grootste Hit en Beste Artiest. Deze awards worden toegekend op basis van de prestatie van de artiesten en tracks in de Top 40 over het hele jaar 2023. Ook worden publieksprijzen uitgereikt voor Beste Live Act en Beste DJ Act. Hiervoor konden luisteraars stemmen. 


De laatste tickets voor de Qmusic Top 40 Awards Live zijn verkrijgbaar op Qmusic.nl.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.