Spring naar bijdragen

PowNed Podcast 'Op z'n Kop' maakt overstap naar NPO Radio 1


de redactie

288 weergaven

De populaire PowNed Podcast 'Op z'n Kop', gepresenteerd door Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen, is voortaan te beluisteren op NPO Radio 1. De podcast is ook beschikbaar op NPO Luister. In 'Op z'n Kop' bespreken Zwagerman en Van Velthuysen wekelijks actualiteiten en de stand van zaken in Nederland met gasten zoals hoogleraren, artsen, politici, ondernemers en praktijkmensen die vaak over het hoofd worden gezien door Hilversum.


Elke week stellen Rick en Marianne zich de vraag: 'Zoveel nieuws, zoveel meningen, maar hoe zit het nu echt?' Ze nemen op kritische wijze, maar altijd met een vleugje humor, de politiek en de stand van het land door. Na hun start in 2021 op NPO Radio 2 verhuist de podcast naar NPO Radio 1.


Florent Luyckx, de Manager Audio van PowNed, benadrukt dat 'Op z'n Kop' beter tot zijn recht komt op NPO Radio 1, het voornaamste platform voor nieuws binnen de NPO. Hij prijst de relevantie van de podcast en de impact ervan op maatschappelijke discussies. Zwagerman en Van Velthuysen zijn enthousiast over de overstap en zien het als een droom die uitkomt.


In de eerste aflevering van 2024 praten Zwagerman en Van Velthuysen met BBB-Tweede Kamerlid Mona Keijzer, migratie-onderzoeker dr. Jan van de Beek en praktijkonderwijsdeskundige Aad van Loenen over onderwerpen zoals de spreidingswet, de integratie van asielzoekers op de arbeidsmarkt, en het omgaan met de explosieve bevolkingsgroei.


'Op z'n Kop' is vanaf elke donderdag te vinden op de website van NPO Radio 1, NPO Luister en diverse andere bekende podcastapps en platforms.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.