Jump to content

PowNed Podcast 'Op z'n Kop' maakt overstap naar NPO Radio 1


de redactie

180 views

De populaire PowNed Podcast 'Op z'n Kop', gepresenteerd door Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen, is voortaan te beluisteren op NPO Radio 1. De podcast is ook beschikbaar op NPO Luister. In 'Op z'n Kop' bespreken Zwagerman en Van Velthuysen wekelijks actualiteiten en de stand van zaken in Nederland met gasten zoals hoogleraren, artsen, politici, ondernemers en praktijkmensen die vaak over het hoofd worden gezien door Hilversum.


Elke week stellen Rick en Marianne zich de vraag: 'Zoveel nieuws, zoveel meningen, maar hoe zit het nu echt?' Ze nemen op kritische wijze, maar altijd met een vleugje humor, de politiek en de stand van het land door. Na hun start in 2021 op NPO Radio 2 verhuist de podcast naar NPO Radio 1.


Florent Luyckx, de Manager Audio van PowNed, benadrukt dat 'Op z'n Kop' beter tot zijn recht komt op NPO Radio 1, het voornaamste platform voor nieuws binnen de NPO. Hij prijst de relevantie van de podcast en de impact ervan op maatschappelijke discussies. Zwagerman en Van Velthuysen zijn enthousiast over de overstap en zien het als een droom die uitkomt.


In de eerste aflevering van 2024 praten Zwagerman en Van Velthuysen met BBB-Tweede Kamerlid Mona Keijzer, migratie-onderzoeker dr. Jan van de Beek en praktijkonderwijsdeskundige Aad van Loenen over onderwerpen zoals de spreidingswet, de integratie van asielzoekers op de arbeidsmarkt, en het omgaan met de explosieve bevolkingsgroei.


'Op z'n Kop' is vanaf elke donderdag te vinden op de website van NPO Radio 1, NPO Luister en diverse andere bekende podcastapps en platforms.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.