Spring naar bijdragen

De Warmste Week keert terug naar Brugge voor een hartverwarmende editie


de redactie

361 weergaven

De Warmste Week keert dit najaar terug naar Brugge. Na het succes van de editie van 2023 is besloten om de jaarlijkse solidariteitsactie van de VRT opnieuw af te sluiten op ’t Zand. Dit werd vandaag aangekondigd in Brugge, waar een indrukwekkende vlam – het symbool van De Warmste Week – op ’t Zand werd geschilderd. Van 18 tot en met 24 december zullen VRT 1, Studio Brussel, MNM en Ketnet uitzenden vanuit de West-Vlaamse hoofdstad. Het thema van De Warmste Week 2024 zal voor de zomer worden onthuld.


Burgemeester van de stad Brugge: "Ik ben trots dat we met Brugge opnieuw gaststad mogen zijn voor De Warmste Week. De editie van 2023 overtrof dan ook alle verwachtingen. De fantastische sfeer, vrolijkheid en verbinding in onze stad was onvergetelijk. Een pluim voor de prima organisatie van VRT samen met onze stedelijke- en veiligheidsdiensten. Ik ben fier dat we opnieuw een samenwerking met VRT kunnen aangaan. Zoals een Bruggeling me zei: “De Warmste Week hoort nu eenmaal thuis in de warmste stad van het land!"


Frederik Delaplace, gedelegeerd bestuurder VRT: "De vorige editie van De Warmste Week was qua beleving misschien wel de meest succesvolle ooit en dat heeft veel te maken met de goede en intense samenwerking met de stad Brugge. We konden op ‘t Zand rekenen op meer dan 140.000 bezoekers, onder wie heel veel jongeren, waardoor het plein uitgroeide tot een magneet voor verbinding in Vlaanderen. We kijken ernaar uit om er met datzelfde enthousiasme en diezelfde verbondenheid eind dit jaar opnieuw een gloeiend warme week van te maken!"


De Warmste Week staat gepland voor de week voor kerst, met de warme steun van KBC.

 

 

Afbeelding; De Warmste Werk (foto VRT)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.