Jump to content

Bekende Vlamingen gaan de weg op met de JEZ!-Collectebus voor het goede doel


de redactie

263 views

Tijdens de laatste week van maart slaan bekende gezichten de handen ineen voor een bijzondere missie: geld inzamelen voor JEZ! Met De Grote JEZ!-Actieweek en De JEZ!-Collectebus zetten zij zich in voor 200 projecten die jongeren ondersteunen in Vlaanderen en Brussel.


Elke dag van 25 tot en met 29 maart vertrekt een beroemd duo met De JEZ!-Collectebus om geld in te zamelen in verschillende provincies. Op maandag 25 maart starten Dina Tersago en Aaron Blommaert in Kortrijk, waar ze boterhammen met choco verkopen op de Grote Markt. Hun reis eindigt in Oostende, waar ze samen met Ingeborg Sergeant mindfulness beoefenen.


Op dinsdag 26 maart stijgen Tom De Cock en Sieg De Doncker vroeg op in Sint-Niklaas en proberen ze vanuit een luchtballon geld in te zamelen via QR-codes. Hun dag eindigt in Gent met optredens en festiviteiten.


Woensdag 27 maart trekken Gerben Tuerlinckx en Steffi Mercie de straten van Antwerpen in, waar ze pendelaars vermaken en geld inzamelen voor JEZ!. In Mechelen maken ze hun opbrengst bekend.


Op donderdag 28 maart wassen Andy Peelman en Karen Damen auto's in Groot-Bijgaarden, terwijl Bart Appeltans en Nora Gharib muziek maken en donaties verzamelen in Limburg op vrijdag 29 maart. Hun reis eindigt op het Stadsplein in Genk, waar JEZ! het totale ingezamelde bedrag aankondigt en optredens verzorgt.


JEZ! is een initiatief gesteund door VTM, Qmusic, HLN en Belfius, gericht op het ondersteunen van jongerenprojecten. Steun geven kan via de website of door bij te dragen tijdens de actieweek.


Afbeelding: De JEZ Collectenbus (foto DPG)
 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.