Jump to content

Tweede editie van goededoelenactie van VTM, Qmusic, HLN en Belfius brengt recordbedrag op


de redactie

177 views

De tweede goededoelenactie van JEZ! werd deze week met veel succes afgesloten tijdens De Grote JEZ!-Actieweek, waarbij een indrukwekkend bedrag van maar liefst 3.824.601 euro werd ingezameld voor 200 JEZ!-jongerenprojecten in Vlaanderen en Brussel.


Samen met de steun van VTM, Qmusic, HLN en Belfius slaagde JEZ! erin geld in te zamelen voor tal van organisaties die zich inzetten voor jongeren. De afsluiting van deze actie werd gevierd met een vijfdaags megafeest op verschillende locaties, waaronder Oostende, Gent, Mechelen, Leuven en Genk. Het eindbedrag werd bekendgemaakt tijdens een groots evenement op het podium in Genk.


Julie Uytterhaegen, Director People, Brand & Communications bij Belfius, uitte haar trots over de betrokkenheid van Belfius bij JEZ!: “De Grote JEZ!-Actieweek heeft duidelijk niemand onberoerd gelaten. Ik ben trots op het feit dat Qmusic, VTM en HLN een verschil kunnen maken in het leven van duizenden jongeren en de werking van 200 jongerenorganisaties fundamenteel kunnen ondersteunen. Het is knap om te zien hoe iedereen voor JEZ! op de barricades is gaan staan, gaande van de Q-dj’s, tot de VTM gezichten tot de redacteurs van HLN en Joepie en de vele collega's van DPG Media die zich achter de schermen massaal hebben ingezet voor het goede doel."


Dirk Lodewyckx, Algemeen Directeur TV, Streaming en Radio bij DPG Media, benadrukte de impact van de actie: “De Grote JEZ!-Actieweek heeft duidelijk niemand onberoerd gelaten. Ik ben trots op het feit dat Qmusic, VTM en HLN een verschil kunnen maken in het leven van duizenden jongeren en de werking van 200 jongerenorganisaties fundamenteel kunnen ondersteunen. Het is knap om te zien hoe iedereen voor JEZ! op de barricades is gaan staan, gaande van de Q-dj’s, tot de VTM gezichten tot de redacteurs van HLN en Joepie en de vele collega's van DPG Media die zich achter de schermen massaal hebben ingezet voor het goede doel."


JEZ! heeft met deze actie niet alleen een recordbedrag opgehaald, maar ook een breed scala aan acties georganiseerd om de projecten te ondersteunen. Van optredens van bekende artiesten tot lokale evenementen en bijdragen van BV's, de actieweek was een groot succes. Dankzij de steun van JEZ! krijgen 200 jongerenprojecten in Vlaanderen en Brussel het broodnodige financiële duwtje in de rug.


JEZ! is een jongerencollectief dat de spotlight op jongeren wil zetten, gesteund door VTM, Qmusic, HLN en Belfius. In het voorjaar van 2024 organiseerde JEZ! voor de tweede keer de grootste goede doelenactie om geld op te halen voor meer dan 200 jongerenorganisaties in Vlaanderen en Brussel. De jongerenbeweging wordt voortgestuwd door 15 JEZ! jongeren en 4 bekende ambassadeurs: Tom De Cock, Nora Gharib, Aaron Blommaert en Jonas Lips.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.