Jump to content

KilRock vanaf 1 juni tijdelijk uit de lucht vanwege verhuizing zendinstallatie


de redactie

310 views

KilRock, momenteel uitzendend op middengolf, kondigt aan dat de uitzendingen vanaf 1 juni 2024 voor langere tijd zullen worden stopgezet op de 1287 kHz. Deze beslissing is het gevolg van de aanstaande verhuizing van de eigenaar, waarbij de huidige zendinstallatie, die zich bij hem thuis bevindt, moet worden verplaatst.


De verhuizing, gepland voor juli 2024, vereist dat de antennemast en zender tijdig gedemonteerd worden en klaarliggen voor transport. De demontagewerkzaamheden zullen op 2 juni van start gaan. Als gevolg hiervan zal KilRock na 18:00 uur op zaterdag 1 juni niet meer te ontvangen zijn op 1287 kHz. Het streven is om de uitzendingen op de middengolf zo spoedig mogelijk te hervatten vanaf de nieuwe locatie.


De exacte datum van de hervatting van de uitzendingen is momenteel onbekend. Dit is onder meer afhankelijk van de snelheid waarmee een omgevingsvergunning kan worden verkregen voor de plaatsing van een zendmast op de nieuwe locatie. KilRock zal haar luisteraars tijdig informeren over de herstartdatum zodra deze bekend is.


Hoewel de uitzendingen op 1287 kHz AM tijdelijk worden stopgezet, blijft het programma-aanbod van KilRock online beschikbaar via KilRock.nl en andere websites die de radiozender op hun pagina's aanbieden.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.