Jump to content

3FM Top Megahit: Luisteraars bepalen dé megahit


de redactie

245 views

Vanaf vandaag tot en met zondag 14 april hebben luisteraars van 3FM de mogelijkheid om te beslissen welke track de meest iconische 3FM Megahit aller tijden wordt. De 3FM Megahit, een traditie die teruggaat tot 1993, is altijd een reflectie geweest van de muzikale smaak en tijdsgeest van het moment. Nu is het tijd voor de luisteraars om te bepalen welke hit het meest gedenkwaardig is uit de 1.539 Megahits tot nu toe!


De stembussen zijn vanochtend geopend tijdens het programma Wijnand in de Ochtend. Stemmen kan tot en met zondag 14 april op de favoriete 3FM Megahits van de afgelopen dertig jaar via 3fm.nl/megahit. Als beloning voor hun muzikale inzicht maken stemmers kans op drie vinylplaten naar keuze en het geliefde 3FM Festivalmatje, perfect om alvast in de festivalsfeer te komen.


Op maandag 15 april begint de 3FM Top Megahit, die dagelijks van 06:00 uur tot 16:00 uur te horen zal zijn op 3FM. Op vrijdag 19 april zal 3FM-dj Sophie Hijlkema omstreeks 16:00 uur de ultieme Megahit aankondigen. Vorig jaar voerde "Impossible" van Nothing But Thieves de lijst aan. De 3FM Top Megahit is te volgen via 3FM, 3FM.nl en de gratis NPO Luister-app.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.