Jump to content

Nieuwe Radio2 Podcast 'Mens erger je niet' met Xavier Taveirne en Chaima Saysay


de redactie

184 views

In een wereld vol kleine ergernissen biedt de nieuwe podcast "Mens erger je niet" een verademing. Xavier Taveirne en Chaima Saysay, bekend van het consumentenprogramma WinWin op Radio2 en VRT NWS, slaan de handen ineen om samen met luisteraars de strijd aan te gaan tegen alledaagse frustraties.


In 'Mens erger je niet' zullen Xavier en Chaima, vergezeld door een bekende gast, de discussie aangaan over irritaties die velen van ons dagelijks tegenkomen. Van ongedisciplineerde supermarktshoppers tot hardnekkige middenvakrijders, geen enkele bron van frustratie blijft onbesproken.


Xavier Taveirne, consumentenexpert en presentator van WinWin, benadrukt het belang van het bespreken van deze ergernissen: "Onze mailbox bij WinWin staat vol met consumentenverhalen, maar ook met kleine ergernissen. Soms is het gewoon heerlijk om je hart te luchten over deze zaken. Maar we willen niet alleen klagen; we willen ook begrijpen waarom deze ergernissen ontstaan en misschien zelfs oplossingen vinden."


´Mens erger je niet' biedt luisteraars niet alleen de mogelijkheid om opgelucht te zuchten over gedeelde frustraties, maar ook om meer inzicht te krijgen in de achterliggende oorzaken van deze alledaagse uitdagingen. Het streven naar opluchting én kennis maakt deze podcast een ware WinWin.


Vanaf maandag 29 april is 'Mens erger je niet' te beluisteren op VRT MAX, waar Xavier en Chaima hun luisteraars uitnodigen om deel te nemen aan deze verhelderende en vermakelijke discussies.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.