Spring naar bijdragen

JOE nu beschikbaar via Digitale Radiopakket van Ziggo


de redactie

225 weergaven

Radiozender JOE, bekend om zijn tijdloze muziek uit de jaren '70, '80 en '90, is nu ook te beluisteren via Ziggo. Naast JOE zijn ook de vijf themakanalen van Qmusic toegevoegd aan het digitale radiopakket van Ziggo. JOE begon in september 2023 met uitzenden op een landelijke frequentie en heeft sindsdien een sterke positie verworven als de zesde zender van Nederland in de belangrijke commerciële doelgroep van 20-49 jaar.


Uitbreiding van het Zenderaanbod
Radiozender JOE startte op 1 september 2023 met uitzenden op een nationaal FM-netwerk. JOE is tevens beschikbaar via DAB+, online, de JOE-app, Odido en nu ook Ziggo. Ziggo heeft in totaal negen zenders toegevoegd aan zijn digitale radiopakket, waaronder Qmusic Foute Uur, Qmusic Top 40, Qmusic Nederlandstalig, Qmusic Summer / Christmas en Qmusic 90’s & 00’s.


Programmering JOE
JOE biedt zijn luisteraars een gevarieerde programmering. Elke werkdag van 06:00 tot 10:00 uur presenteren Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de Coen & Sander Show, waarin zij nieuws bespreken, unieke verhalen delen en muziek uit de '70s, '80s en '90s draaien. Van maandag tot en met donderdag sluit Kai Merckx de werkdag af met zijn middagshow van 16:00 tot 19.:00 uur. Toine van Peperstraten verzorgt op vrijdag van 16:00 tot 18:00 uur het weekend met de beste Nummer 1 Hits uit de geschiedenis van de Top 40.


Afbeelding: Coen Swijnenberg, Merel Westrik en Sander Lantinga (foto Joe/Nick van Ormondt)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.