Jump to content

Wanted Domien: Spannende achtervolging eindigt met overwinning voor Bram Krikke


de redactie

219 views

Vanmorgen kwam er een einde aan het radiospel Wanted Domien toen Qmusic-dj Bram Krikke zijn collega Domien Verschuuren aantikte in de Loonse en Drunense Duinen. Het spel, dat sinds maandagochtend live te volgen was op Qmusic, duurde in totaal 73 uur, 51 minuten en 39 seconden. Tijdens de middagshow op Qmusic wordt vandaag bekendgemaakt welke luisteraar het prijzengeld van €10.000,- wint.


Qmusic
Maandagochtend om 08:00 uur begon het spannende spel Wanted Domien op Qmusic. Tijdens deze live te volgen achtervolging kreeg Bram Krikke 100 uur de tijd om Domien Verschuuren te tikken, met hulp van de DJ's van Qmusic en de luisteraars. Om kans te maken op het prijzengeld konden luisteraars voorspellen wanneer Domien zou worden getikt via de Qmusic-website of -app.


Psychologisch spel
Al snel bleek dat Wanted Domien een psychologisch spel was. Hoewel luisteraars werden opgeroepen om Bram te helpen, koos een grote groep toch voor 'Team Domien'. Via de Qmusic-app werden massaal tips en foto’s gedeeld over Domien’s mogelijke locatie. Strategisch nepnieuws bracht Bram geregeld op een dwaalspoor. Omgekeerd werd Domien meermaals verraden door luisteraars die zich als helpers voordeden, maar eigenlijk 'Team Bram' steunden.


Bram Krikke trekt aan het langste eind
Hoewel Domien lange tijd succesvol uit Bram's handen bleef, moest hij na bijna 74 uur zijn meerdere erkennen in Bram. Domien, die zonder geld en met een internetloze telefoon door het land trok, kreeg tijdens het spel diverse 60 minuten challenges van spelleider ‘W’. Na het mislukken van een challenge vanochtend werd zijn locatie een uur lang zichtbaar voor Bram, wat leidde tot de uiteindelijke tik in de Loonse en Drunense Duinen. De betrokkenheid van luisteraars bleek uit de grote hoeveelheid tips en de helikoptervlucht van Domien die afgelopen dinsdag wereldwijd de meest getrackte vlucht was op Flightradar24.


Gewaagde zet van Domien
Gedurende de speeltijd was Wanted Domien live te volgen via de radio, Qmusic.nl, de Qmusic-app en de sociale media van de zender. Hoogtepunten van de afgelopen dagen, zoals Domien’s onverwachte verschijning in de Qmusic-studio, zijn online terug te kijken.

 

Afbeelding: Bram Krikke en Domien Verschuuren (foto Qmusic)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.