Spring naar bijdragen

Qmusic-dj’s Mattie Valk en Domien Verschuuren live vanuit Parijs tijdens Olympische Spelen


de redactie

140 weergaven

Qmusic heeft zojuist bekendgemaakt dat dj's Mattie Valk en Domien Verschuuren gezamenlijk de ochtendshow zullen presenteren tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Elke werkdag van 06:00 tot 10:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 15:00 uur, zullen zij live verslag doen van de sportevenementen en de sfeer in de Franse hoofdstad, speciaal voor alle Oranjefans.


Als grootste zender van Nederland en officiële mediapartner van TeamNL, zal Qmusic haar ochtendshow tijdens de Spelen live uitzenden vanuit Parijs. Door de afwezigheid van Marieke Elsinga, die haar tweede kindje verwacht, vormt Mattie Valk samen met Domien Verschuuren een tijdelijk duo. Deze samenwerking bundelt de krachten van Qmusic’s succesvolle ochtend- en middagshows om uitgebreide verslaggeving te bieden van TeamNL's prestaties.

Mattie Valk: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met Domien verslag te doen van de sportprestaties van TeamNL in Parijs. We zitten met onze studio midden in het kloppende hart van het TeamNL Huis, waar we samen met de Oranjefans juichen voor de sport en de sporters.”


Domien Verschuuren voegt toe: “Ik vind het fantastisch dat ik Mattie mag vergezellen in Parijs en de ogen en oren mag zijn voor onze luisteraars. De sporters van TeamNL gaan ongetwijfeld fantastische prestaties neerzetten, waar we in Parijs uitgebreid bij stilstaan, maar vooral ook de verhalen achter de prestaties delen.


In de aanloop naar de Spelen zullen Mattie & Marieke Nederland voorbereiden op het grootste sportevenement van het jaar. Samen met Luc van de sportredactie bespreken ze het laatste nieuws over de Spelen en laten ze luisteraars kennismaken met de sporten en sporters van TeamNL.


Updates over de aanwezigheid van Qmusic tijdens de Olympische Spelen in Parijs zijn te volgen via de radio, Qmusic.nl, de Qmusic-app en de sociale media van de zender.
 

Afbeelding: Mattie Valk en Domien Verschuuren (foto Qmusic)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.