Spring naar bijdragen

Gustaph en Tony Hadley op de JOE Singalong Party: Een muzikaal feest


de redactie

204 weergaven

De derde editie van de JOE Singalong Party belooft een muzikaal spektakel te worden op zaterdag 19 oktober in de Antwerp Expo. Vandaag gaven JOE-ochtendpresentatoren Sven Ornelis en Anke Buckinx het startschot voor de ticketverkoop en onthulden ze enkele grote namen uit de line-up. Tony Hadley, voormalig leadzanger van Spandau Ballet, popster Gustaph, LEEZ en het duo Bram & Lennert zullen het publiek vermaken met hun optredens.


Grote Namen en Hits
Tijdens de JOE Singalong Party kunnen fans genieten van iconische nummers zoals 'Don’t Stop Me Now', 'Dancing Queen' en 'Living On a Prayer'. Naast de optredens van de hoofdacts, zullen Raf Van Brussel en de JOE Singalong Band, samen met andere bekende artiesten, voor een onvergetelijke avond zorgen. JOE-dj’s Sven Ornelis, Bart-Jan Depraetere, Kurt Verheyen en Jarne Ponet zorgen met hun energieke dj-sets voor een feestelijke sfeer.


Reacties van de Artiesten en Organisatoren
Sven Ornelis en Anke Buckinx, de gezichten van de JOE-ochtendshow, kijken uit naar het evenement: “De voorbije jaren was onze JOE Singalong Party een groot succes en we staan te popelen om samen met de feestvierders de pannen van het dak te zingen in de Antwerp Expo! Op de line-up van deze derde editie lonken enkele namen van topartiesten die ongetwijfeld voor een knallend feest zullen zorgen! Wij zijn alvast volop bezig met het instuderen van de legendarische songteksten.”


Gustaph, een van de hoofdacts, voegde toe: “Ik kan niet wachten om samen met de JOE-luisteraars de Antwerp Expo op zijn kop te zetten! Bereid je voor op een avond vol energie, big hits en onvergetelijke momenten! Wiens stembanden zijn gesmeerd om ‘Because Of You’ luidkeels mee te zingen?”


Kaartverkoop en Voorbereidingen
De kaartverkoop voor de JOE Singalong Party is nu gestart via Joe.be. Er zijn verschillende ticketopties beschikbaar, waaronder reguliere Partytickets en VIP-tafels. Fans die zich willen voorbereiden en hun kennis van songteksten willen bijschaven, kunnen vanaf maandag 7 oktober luisteren naar de Top 2000 op JOE, waar de beste hits aller tijden gedraaid worden.


Op zaterdag 19 oktober is iedereen welkom om de Antwerp Expo te laten daveren op de grootste meezingers en dansnummers. Tickets zijn nu verkrijgbaar via de officiële website.


Afbeelding: Gustaph en Tony Hadley (foto JOE)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.