Jump to content

Qmusic bereidt zich voor op de Foute Maand met remix van 'Diep' door Dorothee Vegas & Like Maarten


de redactie

115 views

Qmusic lanceert de Foute maand met een speciale remix van 'Diep' van Get Ready!, gemaakt door Dorothee Vegas & Like Maarten, de alter ego's van Q-dj's Maarten & Dorothee. De remix, die vandaag werd gepresenteerd tijdens Het Foute Uur in de ochtendshow, is een eerbetoon aan de iconische boysband en dient als perfecte opwarmer voor de Foute Party op 28 juni in de Flanders Expo in Gent. Tijdens dit evenement trappen de jongens van Get Ready! hun afscheidstournee af.


Voorbereiding op de Foute 728
Met de Foute 728 in het vooruitzicht, stijgt de verkiezingskoorts bij Qmusic. Van maandag 17 juni tot en met zondag 23 juni 18:00 uur kunnen luisteraars stemmen op hun favoriete foute nummers via de Q-app en Qmusic.be. Qmusic heeft nog meer verrassingen in petto voor de stemmers, waarvan de details later bekendgemaakt zullen worden. Zal 'On and On' van X-Session opnieuw de lijst aanvoeren? Of zal André Hazes Jr. met 'Leef' de toppositie veroveren? Vanaf maandag 24 juni worden de leukste foute nummers elke dag tussen 06:00 en 19:00 uur uitgezonden tijdens de Foute 728.


Foute Party in de Flanders Expo
Na de apotheose van de Foute 728 op vrijdag 28 juni, gaat het feest verder in een uitverkocht Flanders Expo in Gent met de Foute Party. Maar liefst 19.000 feestvierders kunnen genieten van live optredens van Get Ready!, Lasgo, Ruslana, K.I.A. vs Sam Gooris, Mega Mindy, Marco Schuitmaker, Dorothee Vegas & Like Maarten, Las Ketchup en Willy Sommers. Het belooft een avond vol plezier en nostalgie te worden, waarbij de grootste foute hits centraal staan.


Stemmen en Luisteren
Luisteraars kunnen hun stem uitbrengen en hun favoriete foute nummers kiezen, terwijl ze zich voorbereiden op de Foute Party. De Foute maand bij Qmusic biedt een unieke kans om te genieten van de meest memorabele foute muziek en deel te nemen aan een groots muzikaal feest. Tickets voor de Foute Party zijn nu verkrijgbaar via de officiële kanalen van Qmusic.

 

Beluister hier Get Ready!, Dorothee Vegas & Like Maarten - Diep - Remix: https://qmusic.be/check-hier-de-foute-remix-van-get-ready-dorothee-vegas-like-maarten

 

Afbeelding: Dorothee Vegas en Like Maarten (foto Qmusic)

  • reaction_title_1 1

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.