Spring naar bijdragen

Elke zondagavond vinylplaten op Radio Veronica in nieuw programma 'De Platenzaak' met Wouter van der Goes


de redactie

314 weergaven

Radio Veronica-dj Wouter van der Goes presenteert vanaf 9 juni een nieuw programma genaamd 'De Platenzaak'. Elke zondagavond draait hij vanuit zijn thuisstudio vinylplaten uit zijn uitgebreide collectie elpees. Het programma zal te horen zijn van 22:00 tot middernacht.


Van der Goes benadrukt de blijvende populariteit van vinyl: "De elpee is nooit weggeweest maar de laatste jaren is vinyl zelfs populairder dan ooit. Naast de classic albums, wordt bijna alles tegenwoordig op vinyl uitgebracht. Platen draaien is een compleet andere muziekbeleving dan de digitale opties die we tegenwoordig hebben en de zondagavond is perfect geschikt om die verdieping te zoeken. En uiteindelijk ben ik gewoon een 'plaatjesdraaier', dat is wat het is. Ik vind het geweldig dat ook hier plek voor is binnen de programmering van radio Veronica."


Vanuit zijn huis, waar hij zijn collectie vinylplaten bewaart, draait Van der Goes muziek variërend van Earth, Wind & Fire tot de nieuwste Bon Jovi, inclusief tal van Top 1000-classics. Het programma wordt verzorgd met behulp van twee pick-upspelers om de authentieke vinylgeluidservaring te bieden.


Daarnaast is Wouter van der Goes samen met Frank van 't Hof gestart met de middagshow 'Wout & Frank' op Radio Veronica, elke werkdag te horen van 16:00 tot 19:00 uur. In het item 'De Naakte Waarheid' beantwoorden zij vragen aan een leugendetector, waarbij degene die het meest gelogen heeft op een naaktkalender van Radio Veronica terechtkomt.


Met 'De Platenzaak' sluit Wouter van der Goes elke zondagavond het weekend af op Radio Veronica.


Afbeelding: Wouter van der Goes (foto Mark Engelen / Radio Veronica)

  • Vind ik leuk 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.