Spring naar bijdragen

Barend van Deelen en Wijnand Speelman presenteren gecombineerde ochtend- en middagshow op 3FM tijdens EK Voetbal vanuit Duitsland


de redactie

112 weergaven

Barend van Deelen en Wijnand Speelman, dj's bij 3FM, bundelen hun krachten voor een unieke radiobeleving tijdens het EK Voetbal in Duitsland. Vanaf maandag 17 juni presenteren zij gezamenlijk zowel de ochtend- als de middagshow op 3FM onder de titel "Barend en Wijnand: Plankgas achter Oranje aan". De uitzendingen vinden plaats van maandag tot en met donderdag in de ochtend en middag, en op vrijdag alleen in de ochtend.


De dj's reizen met een camper achter het Nederlands Elftal aan en doen live verslag vanuit verschillende steden in Duitsland. Ze zullen uitzenden vanaf iconische locaties zoals de Reeperbahn in Hamburg, het hart van de Nederlandse delegatie in Wolfsburg, en naast het stadion in Berlijn. Overal waar Oranje speelt, zijn Barend en Wijnand aanwezig om de luisteraars mee te nemen in de sfeer van het toernooi.


Tijdens de shows spreken Barend en Wijnand met supporters, journalisten en (oud-)voetballers en brengen ze het laatste nieuws rondom het EK. De uitzendingen worden gekenmerkt door een flinke dosis Oranje-passie en zijn bedoeld om de luisteraars het gevoel van het EK thuis te laten ervaren.


Uitzendschema
"Barend en Wijnand: Plankgas achter Oranje aan" gaat van start met een speciale uitzending op zondag 16 juni tussen 13:00 en 16:00 uur. Vanaf maandag 17 juni zijn de shows te horen zolang het Nederlands Elftal in het toernooi actief is. De reguliere uitzendtijden zijn maandag tot en met donderdag van 06:00 tot 09:00 uur en van 16:00 tot 19:00 uur. Op vrijdag wordt er uitgezonden van 06:00 tot 09:00 uur.


Afbeelding: Barend van Deelen en Wijnand Speelman (foto NPO 3FM)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.