Jump to content

Barend van Deelen en Wijnand Speelman presenteren gecombineerde ochtend- en middagshow op 3FM tijdens EK Voetbal vanuit Duitsland


de redactie

75 views

Barend van Deelen en Wijnand Speelman, dj's bij 3FM, bundelen hun krachten voor een unieke radiobeleving tijdens het EK Voetbal in Duitsland. Vanaf maandag 17 juni presenteren zij gezamenlijk zowel de ochtend- als de middagshow op 3FM onder de titel "Barend en Wijnand: Plankgas achter Oranje aan". De uitzendingen vinden plaats van maandag tot en met donderdag in de ochtend en middag, en op vrijdag alleen in de ochtend.


De dj's reizen met een camper achter het Nederlands Elftal aan en doen live verslag vanuit verschillende steden in Duitsland. Ze zullen uitzenden vanaf iconische locaties zoals de Reeperbahn in Hamburg, het hart van de Nederlandse delegatie in Wolfsburg, en naast het stadion in Berlijn. Overal waar Oranje speelt, zijn Barend en Wijnand aanwezig om de luisteraars mee te nemen in de sfeer van het toernooi.


Tijdens de shows spreken Barend en Wijnand met supporters, journalisten en (oud-)voetballers en brengen ze het laatste nieuws rondom het EK. De uitzendingen worden gekenmerkt door een flinke dosis Oranje-passie en zijn bedoeld om de luisteraars het gevoel van het EK thuis te laten ervaren.


Uitzendschema
"Barend en Wijnand: Plankgas achter Oranje aan" gaat van start met een speciale uitzending op zondag 16 juni tussen 13:00 en 16:00 uur. Vanaf maandag 17 juni zijn de shows te horen zolang het Nederlands Elftal in het toernooi actief is. De reguliere uitzendtijden zijn maandag tot en met donderdag van 06:00 tot 09:00 uur en van 16:00 tot 19:00 uur. Op vrijdag wordt er uitgezonden van 06:00 tot 09:00 uur.


Afbeelding: Barend van Deelen en Wijnand Speelman (foto NPO 3FM)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.