Jump to content

Lenny Monsou uitgeroepen tot 3FM Talent


de redactie

107 views

De Nederlandse artiest en singer-songwriter Lenny Monsou is benoemd tot 3FM Talent. Dit werd aangekondigd tijdens de Avondvrijdagshow van 3FM, gepresenteerd door dj's Jamie Reuter en Olivier Bakker (PowNed). Monsou maakte de afgelopen maanden deel uit van de tour van voormalig 3FM Talent S10, waar hij het voorprogramma verzorgde.


Lenny Monsou volgt hiermee in de voetsporen van artiesten als Claude, Goldband, S10, Froukje en Meau. Het 3FM Talent-programma biedt uitgebreide ondersteuning aan veelbelovende Nederlandse artiesten die op het punt staan door te breken. Naast airplay op 3FM krijgen deze artiesten ook de mogelijkheid om live-optredens te geven in de studio en worden ze gepromoot via de online- en sociale kanalen van de zender.


Monsou, die opgroeide in een muzikaal gezin, begon op zijn vijftiende aan de Herman Brood Academie. In januari gaf hij al een volledige show op Eurosonic Noorderslag, nog voordat hij officieel muziek had uitgebracht. Zijn optreden in het Zuiderpark in Den Haag, waar hij voor het grootste publiek tot nu toe speelde, markeerde zijn benoeming tot 3FM Talent.


Met zijn unieke stijl, een combinatie van glamrock en new-romantic met een hitgevoelige ondertoon, heeft Monsou zich snel een plaats verworven in het Nederlandse muziekcircuit. Zijn muziek wordt vergeleken met invloeden als T-Rex, David Bowie en Duran Duran, maar ook met hedendaagse artiesten als Harry Styles en The 1975.


Het 3FM Talent-programma ondersteunt opkomende Nederlandse acts door hun muziek regelmatig te draaien en hen kansen te bieden voor optredens en promotie via verschillende kanalen. Recente 3FM Talents zijn onder anderen Son Mieux, Meau, Claude, Froukje, Rondé en Goldband. Met de benoeming van Lenny Monsou hoopt 3FM wederom een veelbelovend talent te ondersteunen in zijn opmars naar een groter publiek.


Afbeelding: Lenny Monsou (foto NPO 3FM/Monique Penders)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.