Jump to content

De Zoete Inval viert 1000 afleveringen met speciale uitzending


de redactie

144 views

Het populaire spelprogramma "De Zoete Inval" van Radio2 heeft zijn 1000ste aflevering gevierd met een speciale, extra lange uitzending. Deze bijzondere editie werd niet alleen uitgezonden op de radio, maar was voor het eerst ook te zien op VRT 1.


"De Zoete Inval" begon op 5 mei 1990 en is sindsdien een vaste waarde op de Vlaamse radio. Elke zaterdagochtend speelt een breed publiek mee met dit iconische programma. Voor deze mijlpaalaflevering bracht presentator Luc Appermont een speciaal panel samen in het cultuurcentrum De Kimpel in Bilzen. Dit panel bestond uit Margriet Hermans, Koen Crucke, Jacques Vermeire en Peter Van de Veire. De tv-special werd gepresenteerd door Ann & Daan, die ook als vragenstellers optraden, samen met Goedele Liekens en Herman Verbruggen.


De muzikale omlijsting werd verzorgd door Günther Neefs, Bart Peeters en Bart Kaëll. Daarnaast zorgde Bart Kaëll voor een bijzondere verrassing voor Luc Appermont.


Deze feestelijke uitzending, een XL-aflevering van drie uur, is beschikbaar om terug te kijken via VRT MAX. Fans kunnen ook blijven genieten van "De Zoete Inval" als podcast op VRT MAX.


Afbeelding: Luc Appermont (foto VRT)

  • reaction_title_1 1

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.