Jump to content

Qmusic stuurt luisteraars naar de Olympische Spelen in Parijs


de redactie

148 views

Qmusic zal tijdens de Olympische Spelen dagelijks live uitzenden vanuit het TeamNL Huis in Parijs. De ochtendshow met Mattie Valk en Domien Verschuuren zal vanaf deze locatie te horen zijn. Daarnaast biedt de radiozender luisteraars de kans om een arrangement voor twee personen naar Parijs te winnen, inclusief reis, verblijf, wedstrijdtickets van TeamNL en toegang tot het TeamNL Huis.


De actie, getiteld 'Wat is de kans', begint op maandag 15 juli. Luisteraars kunnen meedoen aan diverse spellen om kans te maken op de prijs. In het eerste spel zal Q-dj Joost Swinkels elke dag tussen 15 en 19 juli op zoek gaan naar één specifieke luisteraar, waarvan kenmerken worden gedeeld in de uitzending. Luisteraars die zich herkennen in de omschrijvingen kunnen bellen om de prijs te claimen. Indien de juiste persoon niet belt, wordt de prijs verloot onder alle aangemelde deelnemers.


Tijdens de Olympische Spelen zelf kunnen luisteraars ook deelnemen aan een dagelijkse Olympische Quiz, waarin twee deelnemers tegen elkaar opbieden hoeveel vragen zij binnen 30 seconden kunnen beantwoorden. De vragen gaan over de Olympische Spelen en de stad Parijs. De winnaar krijgt de kans om het spel te spelen en de prijs te winnen.


Daarnaast zal Anton Griep, de sidekick van Domien, tijdens de Olympische Spelen dagelijks updates geven over de belangrijkste wedstrijden en voorspellingen doen over de medaillekansen van TeamNL. Luisteraars kunnen hun voorspellingen doorgeven via de Qmusic-app en maken daarbij kans op een prijs ter waarde van € 400,-.


Afbeelding: Qmusic-dj's Domien Verschuuren, Mattie Valk en Joost Swinkels (foto Qmusic/Alek Bruessing)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.