Jump to content

Recommended Posts

Mooie opnames Edwin, bedankt! 🎖️ Zelfs het radiojournaal zit vooraan bij sommige opnamen. Dat ANP journaal probeerden we vroeger altijd juist te voorkomen dat het opgenomen werd op cassette.😊 Nu is het weer leuk om te horen.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Veel dank! Een aantal opnamen had ik nog niet. 

 

Popdonder Plus vanaf het vrouwenfestival is uitgezonden 19 september 1978, een dag voordat het officieel van start ging (zie bericht)

 

De andere Popdonder is van 20 maart 1978, zag ik in een oud draadje hier.

 

De Gesodemeurders-Edit is van 13 december 1977, aan het eind wordt Zoekplaatje 129 aangekondigd.

 

KBPERS01_002947011_mpeg21_p00009_image.jpg

Edited by Sylvester
 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...
 • 2 weeks later...
2 uur geleden zei Schippers655:

Bedankt!  Ik heb hier (dins)dagen, zo niet weken, van genoten! Hoop dat er nog meer te vinden is in de kluizen van andere radiofreaks.

Hieronder een Zoekplaatje, uit december 1977.

 

 

Bestaat er ook een mogelijkheid om deze aflevering te downloaden?

 

Groeten, Arnold

 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


 • Ondersteun Radiotrefpunt!

  Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

 • Similar Content

  • By Max
   Herman Stok met gast Drs. P 

   Please login or register to see this link.
  • By rauhfaser
   Naar aanleiding van een opmerking van Robin Westhof vroeg ik me af of er animo is aan een omroepsgewijze download van Hilversum III uit de jaren 60 (beetje), 70 en 80. Een beetje vergelijkbaar met wat Vincent nu doet met de VOO. 

   Ik wil daar graag het startschot voor geven, maar zou het leuk vinden als anderen dan, net als bij het VOO-1981-draadje, anderen ook hun bijdragen plaatsen.

   Is er animo?

   Zo ja, dan plaats ik later vandaag mijn opnames van de AVRO. Die van de VARA (ruim 50 stuks) heb ik in januari al geplaatst, maar wil ik daarna nog wel in de herhaling gooien.
    
   Graag reacties.
    
   Edwin
  • By hans558
   Verschillende keren dook de KRO-radio in de geschiedenis van The Beatles. Deze keer aandacht voor een bijzondere radionacht in het voorjaar van 1982. Aan de hand van het boek ‘The Man Who Gave The Beatles Away’ van de eerste manager van The Beatles, Allan Williams, treden programmakers van de KRO in juni 1982 letterlijk in de voetsporen van John, Paul, George, Pete en Stu. Niet, zoals nu gebruikelijk is voor een leuk item van zes of zeven minuten, maar zeven volle uren rechtstreeks vanuit Hamburg!
    
    
   Lees verder: Please login or register to see this link.
    
  • By martinja
   NOS 24 11 1978 Felix Meurders Nationale Hitparade 47 1600-1736
   Please login or register to see this link.
    
  • By hans knot
   Martin Denny - Delilah. Dit nummer is afkomstig van de lp Exotic Moog die in 1969 op het Liberty label verscheen. Martin Denny was één van de eerste personen die experimenteerde met de moog synthesizer. Zijn werk wordt gerekend in de categorie van Kingsley en Perry en hij kreeg de bijnaam ‘The father of Exotica’. In 1957 nam hij al een lp met exotische geluiden, Exotica, op. Delilah werd door Peter Holland op Radio Noordzee gebruikt voor de productie van een spot voor zijn eigen zondagochtendprogramma: ‘Hoe laat U op zondag opstaat is toch niet belangrijk, als u maar met Noordzee opstaat. Dan weet U zeker dat uw zondag goed is.’
    
   Martin Denny - Delilah. This song is from the 1969 album Exotic Moog, released on the Liberty label. Martin Denny was one of the first people to experiment with the Moog synthesizer. His work is considered to be in the category of Kingsley and Perry and he was nicknamed 'The father of Exotica'. In 1957 he recorded an album with exotic sounds, Exotica. Delilah was used by Peter Holland on Radio North Sea for the production of a spot for his own Sunday morning programme: 'What time you get up on Sunday is not important, as long as you get up with North Sea. Then you can be sure that your Sunday will be good.
    
   Please login or register to see this link.
    
    
    
 • Recently Browsing

  No registered users viewing this page.

 • Member Statistics

  • Total Members
   5,124
  • Most Online
   2,923

  Newest Member
  Rock Quest
  Joined
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.