Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    2276
  • opmerkingen
    230
  • weergaven
    38031

Auteurs van dit blog

Kick-off nieuwe campagne en huisstijl Radio 10

de redactie

111 weergaven

59b7a3e05ce78_radio10.png.71a8ebb2022e04889411aff4538bcfcc.pngHet brede en herkenbare muziekformat van Radio 10 staat centraal in de nieuwe merkcampagne van de radiozender die vanaf vandaag uitgerold wordt. Bekende hits als ‘Valerie’ van Amy Winehouse, ‘Boogie Wonderland’ van Earth, Wind & Fire en ‘Take On Me’ van A-ha zijn typerend voor Radio 10 en komen terug in de tv-commercial en in de online-, print- en outdoor uitingen die vanaf vandaag overal te zien zijn. In de campagne zien we Radio 10-luisteraars die vrolijk meezingen met de grootste hits aller tijden. Het nieuwe Radio 10-logo en huisstijl worden tegelijk met de nieuwe campagne geïntroduceerd.


Dennis Kuzee – brand director Radio 10: "Sinds de terugkeer op de FM in 2013 is het bereik van Radio 10 verdubbeld van ruim 700.000 luisteraars naar ruim 1,4 miljoen verschillende luisteraars per week. Met deze nieuwe merkcampagne en frisse huisstijl zetten we een volgende stap in de strategie om Radio 10 nog verder te laten groeien."


Roland Snoeijer, radio director Radio 10: "‘Radio 10 staat voor feel good, toegankelijkheid, vriendelijkheid én de grootste hits aller tijden. Deze elementen komen samen in een vernieuwde huisstijl, de gloednieuwe merkcampagne en recent vernieuwde audiovormgeving. De audiovormgeving heeft een sterke eigen identiteit, de jingles zijn fris en eigentijds en sluiten naadloos aan op de hits uit het brede muziekformat van de zender."


De nieuwe commercials van Radio 10:

 

 

 

 0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.